mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>aplikasi>> Agregate Plant Mesin Cuci Pasir

Agregate Plant Sand Washing Machine, Shanghai XSM minangka alat penghancur bijih profesional, Agregate Plant Sand Washing Machine, peralatan pemasyarakatan mekanik, pabrik perlengkapan pengolahan bijih pabrik. Proses penambangan tambang, yang pertama sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Agregate Plant Sand Washing Machine
Agregate Plant Sand Washing Machine

Deskripsi mesin cuci pasir

Mesin cuci pasir nyedhiyakake solusi sing prasaja, cekap lan ekonomis kanggo nganyarke materi sing sudhut lan ngoptimalake langkah-langkah proses pemulihan maneh. Cara ngukur iki mbantu ngurangi biaya operasi lan investasi lan ningkatake kualitas produk, saéngga bisa ngasilake volume volume sing cepet lan cepet.

Mesin Cuci Pasir Kita digawe saka bahan berkualitas tinggi, dirancang kanggo kinerja dhuwur, tingkat produksi dhuwur, biaya operasi murah lan pangopènan sing luwih murah.

Materi kasebut metu saka Apparatus Trommel banjur dikirim menyang peralatan proses hilir sing bisa ing pirang-pirang wujud kayata Centrifugal Concentrator, spiral, jiget dll.

2. Fitur Sand Wash Machine
Diatur kanggo klasifikasi ekonomi lan efisien, Screening lan grading
Heavy duty drum trommel karo lifters ing ngarep kanggo nggampangake bahan break up
Layar bisa diganti kanggo ukuran bolong sing beda
Ukuran layar sing luwih gedhe
Gampang ngowahi piring layar
Kapasitas pangolahan paling gedhe ing industri
Desain layar unik, nyebabake kapasitas sing luwih dhuwur, urip layar luwih lawas lan ora ana clogging materi
Tugas berat feed hopper lan extension
Cacah discharge
Mekanisme drive gear
Mekanisme pamindhahan kacepetan variabel
3. Struktur utama pasir cuci mulut

Jinshibao Sand Washing Machine kalebu puteran bulat, rak, discharging, reducer kacepetan, motor, banyu flusher etc 6 bagean. Pupuk bijih sing disemprotake menyang trommel, kanthi bantuan rotasi daya centrifuge lan jigging kanggo ngelasake bahan. Lan ngelas saka bolong layar sing beda. Material ukuran sing beda bakal ngirim menyang bahan rampung sawise corong. Siji tangan, bahan ukuran gedhe bakal nguberake sadhuwure kacepetan trommel, lan layar metu saka bolong sing beda. Ukuran cilik bakal ngetokake corong dhewe lan dilakokake kanthi tangan.

4. Prinsip kerja Sand Washing Machine
GT Series Sand Washing Machine nggunakke metode Mechanical, nyipta permukaan layar kanthi bentuk bar saringan ka pori. Klasifikasi kanthi bobot 3 bobot ing jero trommel luwih dhuwur tinimbang permukaan, kanggo nyepetake materi ukuran gedhe supaya nambah tingkat klasifikasi. Lan inclination bakal mbantu nggoleki, entuk crusher pungkasan. Ukuran liang cilik bakal mudhun liwat pori lan entuk produk pungkasan.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: