mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>aplikasi>> CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE

CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE, XSM Shanghai is a professional crusher ore crusher, CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE, mekanikal beneficiation equipment, ore milling equipment manufacturers.Ore mining process, the first sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE
CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE
specifications

CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE
READY TO DELIVERY;
MEMBERI LAYANAN LABUAN;
TEKNOLOGI ADVANCED, HARGA MUNGKIN

CHINA AGGREGATE WASHING MACHINE FOR SALE

Fitur Sand Washer
1. Dhuwur reresik;
2. Struktur sing cukup lumayan;
3. Dhuwur kapasitas lan konsumsi daya kurang;
4. Kanthi telung fungsi ngumbah pasir, grading lan dehidrasi;
5. Mesin cuci pasir punika 15 & deg; Tilting layout;
6. Spiral didhudhuk dening motor lan dekelerator kanggo terus muter, lan pasir utawa bijih cilik bisa diudhek lan dicuci.

Aplikasi saka mesin cuci pasir
Minangka mesin ngumbah pasir sing wigati, wiyar iki digunakake kanggo ngumbah pasir, grading lan dehidrasi ing lapangan lokasi konstruksi, stasiun tenaga hidro lan situs bendungan beton, lan liya-liyane.

Jinis mesin cuci pasir
Ana rong jinis mesin cuci wedhi pasir, wesi / mesin cuci pasir sing dipasang.
Mesin cuci wedhi sing nyemprot bisa ngumbah pasir, agregat resik, sing luwih dhuwur tinimbang rega.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: