mesin nggawé pasir

Contact Us

Yen sampeyan pengin unggul lengkap sing dirancang kanggo nangani bahan-bahan sing dikuatake kanggo ngasilake lan diluwihi, dianggep dadi pemasok kanggo peralatan, keahlian aplikasi lan dhukungan produk.

Shanghai Xuanshi Machinery Co., Ltd.
Tel: + 86-21-33756878
Fax: + 86-21-33908325
E-mail: sales@xsmcrusher.net
Tambah: No.60, Jinwen Road, Airport Industrial Park, Pudong Area, Shanghai, China
Kode pos: 201323

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: