mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>Feeder Lan layar kedher

XSM Shanghai minangka pabrik penghancur batu, pabrik, manufaktur peralatan tambang peralatan produsen profesional ing China, yen sampeyan duwe kebutuhan online, klik logo lambang sing tengen, staf teknis kita bakal didhasari peralatan perlombinan tambang kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi paling cocok kanggo sampeyan.
  • kategori
  • April
    9
    • Vibrating Screen

      Vibrating Screen
      Layar kedher yaiku rancangan anyar kanggo peralatan skrining. Saka baja baosteel senior saka teknologi canggih ing negara maju, perusahaan Xuanshi mrodhuksi stabilitas karya layar kanthi geter, kinerja sing dipercaya, pangopènan gampang, umur dawa lan karakteristik liyane, amarga ciri-ciri kasebut bakal digunakaké sacara luas ing pertambangan, batu bara, semen, lan sawah liyane. Kinerja Layar Vibrating lan Fitur: Layar vibrating 1 nggunakake getaran ... maca liyane ...
    • April
      9
      • Vibrating Feeder

        Vibrating Feeder
        Feeder kedher Xunashi minangka piranti pandhuan arah lelurus. Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo terus-terusan lan sacara kuantitatif ngirim bahan blocky, granular lan powdery saka gudang utawa hopper menyang peralatan panampa. Kangge, bisa ngrampungake skrining materi. Digawe dening baja banget saka Baosteel, feeder kedher kita tahan, kanthi kinerja sing dipercaya lan urip dawa. Kinerja lan Ciri-ciri Feeding Vibrating: 1. Wear-resistant welding rod ... maca liyane ...
      • April
        9
        • Sabuk Conveyor

          Sabuk Conveyor
          Sabuk conveyor yaiku jinis pasir lan kerikil sing utamané digunakaké ing peralatan kedher lan ngancurake tanduran. Sabuk conveyor duweni peran penting kanggo nyambungake saben fasilitas produksi, sing mbantu nyadari kelangsungan lan otomatisasi proses produksi, ningkatake produktivitas lan ngurangi intensitas tenaga kerja. Iki minangka piranti tambahan sing diprodhuksi adhedhasar prinsip drive gesekan. Saiki conveyors sabuk Xuanshi sing akeh digunakake ing pertambangan, metalurgi, kimia, casing, materi bangunan ... maca liyane ...
        • April
          9
          • Penguat Vibrating Listrik Magnetik

            Penguat Vibrating Listrik Magnetik
            Xuanshi Feeder vibrating magnetik yaiku piranti kanggo nyusu tipe anyar sing bisa digunakake sacara terus-terusan. Mulane, wis digunakake akeh ing pertambangan, leleh, batu bara, bangunan, industri cahya, industri kimia, listrik, mesin, bahan pangan, obat-obatan, lan produksi industri pertambangan. Sampeyan bisa digunakake minangka peralatan dipakani saka conveyor sabuk, alat angkat ember, pamisahan peralatan, pabrik semen, crusher, crasher, lan gandum viscid utawa daya departemen industri liyane, lan uga ... maca liyane ...
          • April
            5
            • sabuk feeders

              sabuk feeders
              Feeder sabuk iki digawe saka sabuk conveyor sing didhukung dening penggulung. Dawa bisa beda-beda saka 1.5 nganti 3 m lan kacepetan saka 0.005 nganti 0.5 m / s. Syarat daya beda-beda saka 3 nganti 30 hp. Tipe feeder iki becik kanggo ngontrol volume pasir lan kerikil, lan utamane kanggo bahan garing lan alus. Wis struktur prasaja lan murah, gampang diatur. Persyaratan daya kurang daya, lan volume bisa dikontrol ing 1% saka stasiun terpencil lan dasi-in keunggulan. maca liyane ...