mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin batu crusher>> Impact Crusher

Impact Crusher, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Impact Crusher, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan bijih pabrik manufacturers.Ore, proses pertambangan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Impact Crusher
impact-crusher

Xuanshi impact crusher yaiku tipe anyar peralatan ngobong efisiensi dhuwur. Iki crusher utamané kasusun saka palu papan, plate impact, papan palu pedestal, rotor, lan port feed dll. Sing prasaja, dipercaya lan energi-efisien, impact crusher kita minangka salah siji crushers rock paling kerep digunakake. Xuanshi impact crusher cocok banget kanggo bahan bakar kanthi ukuran butir ora luwih saka 300mm lan kekuatan tekan ora luwih saka 350 MPa. Bisa ngremuk bahan-bahan kabeh kekerasan, minangka piranti sing becik kanggo crushing sekunder. Bahan-bahan sing digulung nganggo wangun kubik akeh.
Impact Crusher Performance and Features
1.Large feed port, kamar ngremuk jero, rasio ngurangi dhuwur (20: 1).
2.Non-key connection, kompak struktur, kinerja dipercaya, operasi gampang, pangopènan prasaja.
3.High-chrome hammer flat, wear resistance, force impact effect, long life.
4. Jurang antarane plate impact lan palu flat gampang diatur, supaya ukuran discharge kontrol èfèktif.

Spesifikasi Teknis Impak Impak

model Keterangan
(Mm)
Feeding Opening Size
(Mm)
Maks. Feeding Length
(Mm)
kapasitas
(t / h)
daya Motor
(Q)
Bobot (t) Sakabèhé Ukuran
(Mm)
PF1007 Φ1000 × 700 400 × 730 300 30-50 55 7 2400 × 1560 × 2660
PF1010 Φ1000 × 1050 400 × 1080 350 50-90 75 11 2532 × 1985 × 2196
PF1210 Φ1250 × 1050 400 × 1080 350 80-130 110 14 2638 × 2037 × 2713
PF1214 Φ1250 × 1400 400 × 1430 350 90-180 132 19 2580 × 2400 × 2810
PF1315 Φ1320 × 1500 860 × 1520 350 160-250 200 24 2840 × 2748 × 2556
PF1320 Φ1320 × 2000 860 × 2030 500 250-300 300 30 2900 × 3200 × 3250

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan bisa didadekake dening produser crusher.
Prinsip Kerja Impact Crusher
Impact crusher melibatkan impact material crush. Sakliyane operasi, rotor sing didol dening motor nglakokake rotasi kecepatan tinggi, lan palu datar sing dipasang ing rotor ambruk karo materi sing dilebokake, nuli bahan kasebut dibuwang ing piring kasebut kanggo ngremehake maneh. Kanthi materi sing bola-bali diluncurake menyang saben plat impact, crushing terus digawa ing ruang impact, lan materi bakal dicopot nalika ukuran dibutuhake. Ukuran lan wujud materi sing bakal ditindakake bisa disetel kanthi nyetel celah antarane rak impact lan rak rotor.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: