mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin batu crusher>> Jaw Crusher

Jaw Crusher, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Jaw Crusher, peralatan pemasyarakatan mekanik, pabrik pengolahan perlengkapan bijih pabrik. Proses pertambangan tambang, yang pertama sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Jaw Crusher
rahang-crusher
Xuanshicrushers rahangutamané dipigunakaké kanggo ngurangi manéka jinis watu lan bahan bongkahan menyang kerikil gril. Bahan-bahan sing bakal ditumpes bisa dadi hard, medium-hard lan lembut mineral sing kekuatan tekan kudu ora luwih saka 320 MPa. Penghancur rahang kami diadopsi inlet V, nyebabake efisiensi penghancuran luwih dhuwur. Saiki, produk-produk kasebut dadi peralatan utama sing bisa digunakaké kanggo produksi watu. Iki digunakake akeh ing industri, kayata pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, railway, air conservancy, kimia, lan liya-liyane.

Kinerja lan Fitur Jaw Crusher

1. Rasio abang pangurang, produktivitas tambah, ukuran seragam produk rampung, ruang lingkup aplikasi sing luwih akeh.

2. Struktur prasaja, kinerja stabil, pangopènan sing trep.

3. Loro port feed lan pelabuhan sing discharge bisa luwes, gampang ngontrol output.

4. Efisiensi energi, produksi murah, umur layanan panjang, ramah lingkungan.

Prinsip Kerja Pengerak Rahang

Gendera eksentrik muter ing piranti dering, nyebabake rahang kasebut munggah lan mudhun. Bahan kasebut pecah dadi potongan-potongan cilik minangka akibat saka tabrakan, peretasan lan rubbing. Sawise iki, bahan-bahan dibuwang saka njaba pelabuhan.

Spesifikasi Teknis Jaw Crusher

model Dipakani
Opening
Size
(Mm)
Max.
Dipakani
Size
(Mm)
Pangaturan
Range saka
Discharging Opening
(Mm)
kapasitas
(t / h)
Daya listrik
(Q)
Ukuran garis gedhe
(Mm)
bobot
(T)
PE-250 400 × 250 × 400 210 20-80 5-20 15 1450 × 1315 × 1296 3
PE-400 600 × 400 × 600 350 40-100 16-65 30 1700 × 1732 × 1653 7.2
PE-500 750 × 500 × 750 425 50-100 40-110 55 2035 × 1921 × 2000 11
PE-600 900 × 600 × 900 500 65-140 90-180 55-75 2290 × 2206 × 2370 16
PE-750 1060 × 750 × 1060 630 80-160 110-320 110 2655 × 2302 × 3110 29
PE-900 1200 × 900 × 1200 750 100-200 200-400 132 3380 × 2870 × 3330 54.5
PE-1000 1200 × 1000 × 1200 850 195-260 220-450 160 3480 × 3876 × 3330 58
PE-1200 1500 × 1200 × 1500 1020 150-330 400-800 180-220 4200 × 3750 × 3820 100.9
PEX-250 × 750 250 × 750 210 25-60 15-30 22-30 1667 × 1545 × 1020 5
PEX-250 × 1000 250 × 1000 210 25-60 16-50 30-37 1530 × 1992 × 1380 7
PEX-250 × 1200 250 × 1200 210 25-60 20-60 37 1900 × 2192 × 1430 8
PEX-300 × 1300 300 × 1300 250 25-105 20-90 75 2720 × 1950 × 1600 11

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk menyangJaw CrusherProduk.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: