mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin batu crusher>> VSI Sand Making Machine

VSI Sand Making Machine, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, VSI Sand Making Machine, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pabrik pengolahan bijih.Ore proses pertambangan, pisanan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

VSI Sand Making Machine Introduction

Mesin VSI Sand Making minangka alat sing mentas dilakoni karo tingkat lanjutan internasional, yaiku mesin lan mesin pembentuk watu. VSI Crusher diarani Sand Making Machine, uga disebut Machine Shaper and Making Machine Sand, dadi iuran kanggo struktur lan fungsine sing nggabungake rong fungsi dadi siji, bisa digunakake minangka penghancur utawa pembentuk kanthi cara ngowahi metode lan struktur inti ngobong rongga. Mangkono, yen sampeyan duwe Machine Making VSI Sand, sampeyan duwe crusher lan pembentuk ing wektu sing padha. Nanging, iki nggawe mesin pasir buatan sing becik.

VSI Sand Making Machine Application

VSI Vertical Impact Impact Crusher adalah telinga anyar bidang crushing; Puniki dipunginakaken kalebet konstruksi stasiun tenaga hidro, gedung almamater lan kereta api, pabrik batch beton, bangunan jembatan lan terowongan. Nduweni rong fungsi saka VSI Pasir Machine Making: crushing and shaping. Hampir kabeh mineral bisa ditumpes, ngandhut mineral paling angel, kayata bijih logam lan non-logam, semen, pasir gawean, bahan refractory, bauksit, karbida silikon, bahan kaca, bahan bangunan, lan liya-liyane.

VSI Sand Making Machine Advantage

1. Polusi debu cilik lan kerikil.
2. Efisiensi dhuwur lan konsumsi kurang.
3. Bahan sing luwih hard bisa diremes.
4. Produk pungkasan saka wangun kubik lan biaya sing murah.
5. Wear bahan tahan sing digunakake ing struktur khusus.
6. Nguatake struktur lan tenasitas kanthi teknik panas rivet.
7. Kinerja dhuwur, pangopènan lan instalasi sing trep.
8. Sistem pelumas lenga lampu canggih ngasilake batang bearing temperatur sing luwih murah.

vsi-crusher-structure

VSI Sand Making Machine Main Parts

VSI Sand Making Machine digawe saka sandal impact stroke pisanan kanthi anvils, impact curtain stripping, stroke impact stroke tahap kedua karo anvils, rotor, piring liner, pukulan bar, perakitan kunci baji, pembukaan pembukaan, plat impact tahap ketiga, back-up bar lan liya-liyane.

 

 

 

1. Falsework
2. Utama Frame Assmebly
3. Central Rotator Part
4. Transmisi Motor Part
5. Bagian basis pigura
6. Utama Batang Assmebly

 

VSI Sand Making Machine Technical Data
model B-VSI7611 B-VSI8518 B-VSI9526 B-VSI1140
Kapasitas (t / h) Feed Keduanya ing Pusat lan Sisi 120-180 200-260 300-380 450-520
Feed At Center 60-90 100-130 150-190 225-260
Max Feed Ukuran (mm) Bahan Sofe <35 <40 <45 <50
Hard Bahan <30 <35 <40 <45
Rotasi cepet (r / min) 1700-1890 1520-1690 1360-1510 1180-1310
Daya (kw) 110-150 180-220 264-320 400-440
Sakabèhé Ukuran l * w * h (mm) 3700 × 2150 × 2100 4140 × 2280 × 2425 4560 × 2447 × 2778 5000 × 2700 × 3300
Bobot (t) 7.8 10.3 16 25.6
Power Supply 380V, 50HZ 380V, 50HZ 380V, 50HZ 380V, 50HZ
Vibrating Sensor Detect range: 0.1-20mm / s continous and adjustable
Lubrication and Hydraulic Station Power 2 × 0.31kw
Safety Assuance Pompa minyak ganda njamin sumber minyak cukup;
otomatis mateni kanthi ora ana aliran minyak utawa kekuatan hidrolik;
murah suhu karo banyu sing adhem ing mangsa panas; Ngunggahake suhu karo motor ing mangsa.
Saklangkung Demeter l * w * h (mm) 820 × 520 × 1270 820 × 520 × 1270
Daya Minyak Tank Heater 2kw

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk ing VSI Sand Making Machine Products.

Asas Pakaryan

1. Feeding Pusat:
Bahan mentah tiba ing hopper, banjur liwat bukaan dipakani ing tengah lan ngetik
rotor kecepatan tinggi sing bakal mbuwang bahan kanthi kecepatan dhuwur (ing 60-75m / s). Bahan mentah sepisanan nyerang bahan kasebut kanthi gratis. Banjur, bahan-bahan kasebut nyerang material-liner ing vortex utawa liner impact lan rebounded menyang ndhuwur ngeculake rongga. Iki bisa mbentuk sirkulasi tertutup liwat sistem klasifikasi sirkular. Banjur produk sing ditumpes tiba. Sawise kuwi, bahan-bahan sing rontok mawa bahan-bahan sing dijupuk saka impeller mbentuk tiruan bahan terus. Ing pungkasan, bahan-bahan sing disemprot bakal dikalahake liwat ngisor bolongan sing discharging.
2. Feeding Ring:
Bahan mentahan bakal dibagi dadi rong bagian kanthi piring distribusi nalika tiba ing bolongan hopper lan anulus. Sebagéyan bahan nyebrangi piring sing disebarake lan nglebokake impeller kanthi kecepatan dhuwur lan banjur cepet lan kacemplungake .Ing bagéyan liya tiba ing sisi distributor. Bahan mentahan sepisanan nyerang bahan jeblugan gratis. Bahan mentah sepisanan nyerang bahan kasebut kanthi gratis. Banjur, bahan-bahan kasebut nyerang material-liner ing vortex utawa liner impact lan rebounded menyang ndhuwur ngeculake rongga. Iki bisa mbentuk sirkulasi tertutup liwat sistem klasifikasi sirkular. Banjur produk sing ditumpes tiba. Sawise kuwi, bahan-bahan sing rontok mawa bahan-bahan sing dijupuk saka impeller mbentuk tiruan bahan terus. Akhire, bahan sing disemprot bakal dikalahake liwat ngisor bolongan sing discharging.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: