mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>wedhi pasir>> Sand Washing Machine

Grosir Mesin Cuci Pasir, Shanghai XSM adalah alat penghancur bijih profesional, Grosir Mesin Cuci Pasir, peralatan pengolahan mekanik, pabrik perlengkapan pengolahan bijih. Proses pertambangan tambang, yang pertama sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Grosir Mesin Cuci Pasir

Pambuka:

Minangka kita kabeh ngerti, ana perlu luwih gedhung lan luwih gedhé kanggo dibangun kanggo syarat-syarat ngembangake. Ora ana ragu yen pasir resik pancen gedhe ing proses bangunan. Cara kanggo nggolekake pasir sing kepenak dadi titik kunci kanggo para pedagang. bakal nyedhiyakake mesin ngumbah pasir borongan kanggo nyukupi kabutuhan produksi. Mesin cuci pasir sing wiyar saka seri XSD arupa piranti panyimpenan saka tingkat lanjutan internasional kanggo pasir lan slag pelet sing dikembangake kanthi basis introduksi teknologi pinunjul manca saka produk sing padha. Bakal bisa kerja sama karo crusher impact VSI ing proses pembuatan pasir. Ngadopsi teknologi canggih lan njupuk kondisi praktis kanggo ngremekake industri.

Prinsip kerja:

Mesin ngumbah pasir mimpin impeller ing alur banyu kanggo mindhah kaya bunder sing ditransmisikan dening motor listrik lan dekererator, lan banjur nyampur, tumpang tindih, ngresiki lan nglakokake pelet pasir utawa slag ing alur banyu.

1. Iku struktur prasaja. Piranti bantalan saka drive impeller dipisahake saka banyu lan bahan kanthi banyu, supaya ora diarani bantalan sing rusak kanthi direndhem banyu, wedhi utawa sawetara barang sing disrobot;

2. Nalika digunakake kanggo ngresiki wedhi ing tambang, akeh kaluwihan dibandhingake karo spiral tradisional;

3. Ana kurang sethithik kanggo wedhi wedhi lan wedhi kang ukuran lan denda. Kelas lan kehalusan pasir kanggo konstruksi sawise dicuci bisa nganti standar nasional, kayata "pasir kanggo konstruksi" lan "cobble lan watu sing rusak kanggo konstruksi";

4. Ora ana piranti liyane kajaba layar bolong;

5. Iku nduweni urip dawa lan sawetara wektu kanggo pangopènan.

Produsen:

Perusahaan Shanghai minangka pabrikan piranti perlambang profesional ing saindenging jagad. Kualitas peralatan dhuwur disedhiyakake marang pelanggan ing saindenging donya, utamane mesin ngumbah wedhi pasir. Mesin kelas pertama lan layanan wani nyadari kita bisa duwe reputasi dhuwur saka para pelanggan. tansah nempuh sampeyan dhisik lan terus sampeyan ahead.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: