mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>Penggilingan Penggilingan>> Ball Mill

Ball Mill, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Ball Mill, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan bijih pabrik manufacturers.Ore, proses pertambangan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Ball-Mill

Penggilingan bola minangka bahan penggilingan anyar sing ngremukake alat sing penting. Xuanshi ball mill cocok kanggo garing lan udan grinding macem-macem bahan mineral. Wiwit saiki wis akeh digunakake ing industri, kayata semen, refraktori, produk Portland, bahan bangunan anyar, pupuk, logam besi, logam nonferrous, kaca, keramik, lan sanes-sanesipun. Pabrik bola Xuanshi iku pedhang sing bisa dipercaya.

Ball Mill Performance and Features

Struktur 1.Simple, pangopènan gampang, kapasitas dhuwur.
Instalasi 2.Easy, operasi jangka panjang.
3.Wearing parts are wear resistant, with life long.

Spesifikasi Ball Mill

model Maks. Feeding Size
(Mm)
Ukuran Output
(Mm)
Ball Load
(T)
Rotary Speed
(R / min)
Motor Power
(Q)
kapasitas
(t / h)
bobot
(Kg)
Φ900 × 1800 ≤15 0.075-0.89 1.9 37 15 0.5-2 3400
Φ900 × 2100 ≤15 0.075-0.4 2.3 37 18.5 0.4-2 3900
Φ1200 × 2000 ≤25 0.075-0.4 3.85 35 30 1.1-2.5 7780
Φ1200 × 2400 ≤25 0.075-0.4 4.6 35 30 1.3-3.2 8650
Φ1200 × 2800 ≤25 0.075-0.4 5.4 35 37 1.5-3.7 10020
Φ1200 × 4500 ≤25 0.075-0.4 8.6 35 45 2.7-6.79 14000
Φ1500 × 3000 ≤25 0.047-0.4 9 29 75 3.3-8.2 14122
Φ1500 × 3500 ≤25 0.047-0.4 10.5 29 75 3.3-8.5 15636
Φ1500 × 4500 ≤25 0.047-0.4 13.5 29 90 4.5-12 20000
Φ1500 × 5700 ≤25 0.047-0.4 17 29 110 2.6-14 25000
Φ1830 × 3000 ≤25 0.047-0.4 13.5 24 135 4-15 28000
Φ1830 × 4500 ≤25 0.047-0.4 20 24 155 4-19 32000
Φ1830 × 7000 ≤25 0.047-0.4 31.5 24 210 6-22 37500
Φ2100 × 3000 ≤25 0.075-0.4 18 22 210 6.4-28 40790
Φ2100 × 3600 ≤25 0.047-0.4 21.5 22 210 7.6-28 43454
Φ2200 × 3600 ≤25 0.047-0.4 25 20.7 245 5.2-32 44000
Φ2200 × 7000 ≤25 0.047-0.4 46 20.7 380 15-38 54000
Φ2400 × 3600 ≤25 0.047-0.4 28 19 320 8-60 47000
Φ2400 × 4500 ≤25 0.047-0.4 35 19 380 8.5-60 65000
Φ2700 × 4000 ≤25 0.047-0.4 40 20.7 400 12-80 94000
Φ2700 × 4500 ≤25 0.047-0.4 48 20.7 430 12-90 102000
Φ3200 × 4500 ≤25 0.047-0.4 65 18 800 Miturut
kahanan proses
137000

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk ing produk pabrik bola.

Prinsip Kerja Penggilingan Bola

Penggilingan werni yaiku piranti rotating pitar horisontal, kanthi rong tong sampah. Iku saka jinis kothak lan gear-driven. Bahan-bahan kasebut dikirim spiral lan merata menyang bin saham pisanan ing sadawaning poros sumbu dening piranti sing dipanen. Tong stock nduweni scaleboard tangga utawa scaleboard ripple, lan duwe baja baja kanthi spesifikasi sing beda. Tank puteran nyebabake pasukan centrifugal. Ing fungsi gaya centrifugal, bal baja digawa menyang dhuwur tartamtu lan tiba ing bahan kanggo mecah. Sasampunipun coarsely grinded ing bin saham pisanan, bahan banjur lumebu ing bin saham kapindho (karo waja baja lan scaleboard) kanggo luwih grinding. Pamungkas, wêdakakêna discharged saka plat kothak kanggo ngrampungake grinding.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: