mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>Feeder Lan layar kedher>> Belt Conveyor ing Indonesia

Sabuk Conveyor ing Indonesia, Shanghai XSM minangka peralatan penghancur bijih profesional, Sabuk Conveyor ing Indonesia, peralatan beneficiation mekanik, pabrik penghasil perlengkapan bijih. Proses penambangan tambang, pisanan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Fixed-Belt-Conveyor

Sabuk Conveyor Introduction:

Karo mineral sing akeh banget, industri pertambangan Indonesia berkembang kanthi cepet lan dadi peran penting ing pembangunan sosial lan ekonomi. Sabuk conveyor ing Indonesia nduweni peran penting ing industri pertambangan. Konveyor kalebu bagean standar, sing maju lan prasaja ing struktur, gampang dipertahankan. Peralatan vibrating kita bisa ditrapake kanggo piranti ngremukake piranti seluler. Lagi digunakake ing pertambangan, industri metallurgical lan batubara kanggo nransfer bahan sandy utawa bongkahan, utawa bahan rangkep. Miturut piranti transfer sing beda, sistem transfer bisa dadi siji utawa multi-conveyor utawa digabungake karo peralatan transfer liyane.

Fitur lan keuntungan:

Konveyor sabuk sing diprodhuksi bisa dioperasi ing kahanan suhu mulai saka -20 ℃ nganti + 40 ℃. Suhu ing materi sing ditransfer dening conveyor sabuk iki kudu luwih murah tinimbang 50 ℃ .Jinis sabuk sing diprodhuksi dening SJLC yaiku:

Dibandhingake kanthi Metode Pandu:

  • STD-Mechanical Drive: Dipicu dening reducer pinwheel cyclical (karo motor outdoor) lan mekanisme drive-chain;
  • Seri Drive Mechanical STDJ Ⅱ. Iku nganggo mekanisme sabet-mudhun lan sabuk-drive;
  • Series Drive Rotor Drive STD Iku didhorong dening rotor listrik.

Dibandhingke Metode Instalasi:

  • Series Fixed: Iku langsung diinstal ing madegé;
  • SDY-Portable Series: Bisa gampang lan bebas dipindhah lan kapasitas bisa disetel.

Dibandhingake dening Struktur:

  • Sabuk conveyor diprodhuksi dening SJLC duwe telung struktur sing beda.
  • U-nangani;
  • Pigura;
  • Trus;

CATETAN:

Ana rong jinis conveyors, siji dilengkapi dalan perbaikan lan liyane tanpa. Nalika nindakake mesin, pelanggan kudu menehi instruksi sing jelas.

Data Teknis Saka Sabuk Conveyor:

Werna Sabuk (mm) Sabuk Panjang (m) / Daya (Kw) Sabuk Sabuk (m / S) Kapasitas (t / h)
400 ≤ 12 / 1.5 12 ~ 20 / 2.2 20 ~ 25 / 3 0.8 ~ 2.0 40 ~ 80
500 ≤ 12 / 3 12 ~ 30 / 4 20 ~ 30 / 5.5 0.8 ~ 2.0 78 ~ 191
650 ≤ 12 / 4 12 ~ 20 / 5.5 20 ~ 30 / 7.5 0.8 ~ 2.0 131 ~ 323
800 ≤ 10 / 4 10 ~ 15 / 5.5 15 ~ 25 / 7.5 1.0 ~ 2.0 278 ~ 546
1000 ≤ 10 / 5.5 10 ~ 20 / 7.5 20 ~ 25 / 11 1.0 ~ 2.0 435 ~ 853
1200 ≤ 10 / 7.5 10 ~ 20 / 11 20 ~ 25 / 15 1.0 ~ 2.0 655 ~ 1284

Pabrik Conveyor Belt ing Indonesia:

Perusahaan Shanghai minangka pabrikan conveyor profesional ing saindenging jagad. Peralatan berkualitas tinggi sing disedhiyakake marang pelanggan ing saindenging donya utamane conveyor belt ing Indonesia pancen penting ing proses pertambangan. Kajaba iku, layanan nimbang uga ditawarake marang kabeh pelanggan. tansah nempuh sampeyan dhisik lan terus sampeyan ahead.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: