mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin batu crusher>> Hydraulic Cone Crusher

Hydraulic Cone Crusher, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Hydraulic Cone Crusher, peralatan pemasyarakatan mekanik, pabrik pengolahan perlengkapan bijih pabrik. Proses pertambangan punah, yang pertama sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Hydraulic crusher, mesin sing ngremukake watu, yaiku salah sijine sing paling kerep digunakake ing woh crusher. Xuanshi produksi penghancuran hidrolik kerep mirip karo pemutus gyratory, nanging nduweni kamar sing ora bisa dicet kawat lan zona paralel antarane zona rusak. Xuanshi hydraulic crusher biasane digunakake kanggo macem-macem hard atose kuwat tengah Broken bijih lan rock. Amarga kemampuan kerja sing dipercaya, produktivitas dhuwur, gampang diatur lan biaya operasi sing kurang, crusher hidrolik kita, ing akeh industri, kayata metalurgi, konstruksi, konstruksi jalan, industri kimia nduweni aplikasi sing apik banget. Minangka penghasil lan penghasil mesin sing terkenal ing Cina, kita ora mung produksi crusher hidrolik, lan akeh jinis hidrolik crusher mobile kanggo memenuhi kebutuhan sing beda-beda.

Fitur lan Keuntungan Teknis:

Seri HP saka Crusher Cone Hydraulic Highly efisien nduweni kinerja sing luwih apik dibandhingake karo crusher musim semi lan Crusher Cone Hydraulic biasa:

1. Rasio penghancuran tinggi lan efisiensi produksi.
- Sambungan kacepetan nyala lan stroke sing luwih dhuwur ndadekake daya diremehake lan kapasitas nyepetake ningkat lan ningkatake rasio lan kapasitas tambah.

2. Kurang konsumsi partai nyisakke lan biaya operasi sing kurang.
- tambah prinsip lan data teknis, operasi sing dipercaya lan biaya operasi sing kurang. Kabeh bagian saka crusher nduweni proteksi anti-ngagem, sing bisa nyebabake wektu nyisakke bagian nyisak tambah 30% lan biaya pemeliharaan mudhun nganti paling murah. Pabrik penghancur bisa ngendheke kerusakan saka penghancur impact kaya rasio pemecah rata-rata sing kurang, konsumsi energi sing gedhe, abrasion cepet saka pukulan, piring efek lan papan lapisan.

3. Antara-lapisan pressuring crushing lan wangun produk rampung sing luwih apik.
- Penghancur mengadopsi antena lapisan-lapisan yang memaksa prinsip pemecah dan kecepatan putaran yang sesuai, bukan partikel tunggal yang menghancurkan partikel tradisional. Ing rongga ngremukake khusus bisa nggawe bahan crushing crushing selektif, saéngga proporsi prodhuk apik lan prodhuk wangun kubik ditambahake kanthi jelas lan prodhuk ukuran gumpalan bisa mudhun kanthi gedhe.

4. Proteksi hidrolik lan pemboran rongga hidrolik, otomatisasi sing dhuwur lan produksi lan ndandani wektu sing luwih cepet.
- Bukaan pemboran disetel dening piranti hidrolik lan proteksi kakehan ndadekake kinerja crusher tambah gedhe, pangopènan lan operasi luwih gampang, ndandani wektu luwih cendhek; crusher bisa diluncurake kanthi otomatis nalika piranti hidrolik dienggo miturut kondisi wesi sing dialami lan overloading cepet, saéngga ora ana gangguan kanggo nancepake crusher kanggo ngecet bahan kanthi tangan.

5. Pelumas minyak nipis nggawe wektu urip tambah.
- Desain unik sistem pelumas lenga tipis sing nyengkuyung wektu urip para penghancur, kinerja dhuwur lan ora bisa didelok labirin bagian katup udara saka bledug lan mbusak kelainan umum kayadene campuran minyak lan banyu ing spring crusher.

6. Macem-macem ngubengi rongga.
- Sampeyan mung perlu owah-owahan tetep lapisan lining Papan lan movable kon papan lining; , jinis sing mbengkongaken rongga bisa diowahi saka rongga rongga standar kanggo rongga sithik sirah sing cendhak, sing bisa ketemu maneka warna syarat.

7. Pangopènan gampang lan operasi.
--Sabentuk seri HP saka penghancur tumpuk bisa dipasang, disassembled, lan didandani saka sisih ndhuwur lan sisih, kalebu tumpeng tetep lan kerucut bergerak. Yen diganti, ora perlu disassemble awak crusher lan nyepetake baut. Motor hidrolik ndadekake kinerja crusher luwih apik.

8. Penghancur bisa memberikan pelanggan kapasitas yang lebih besar, bentuk produk yang lebih baik, dan operasi yang gampang.

Spesifikasi Teknis Hidrolik Cone Crusher

model Maks. Ukuran Suket
(Mm)
Min. Discharge Clearance
(Mm)
rotasi Speed
(r / m)
powder
(Q)
produktivitas
10 13 16 19 22 25 38 51
SX108 (C) 162 13 615-660 90-110 85 105 140 160 185 245
SX108 (M) 178 10 70 80 95 125 140 160
SX108 (SH) 70 8 60 70 75 100
SX118 (C) 184 13 610-650 110-132 120 140 160 190 210 275
SX118 (M) 135 10 105 115 125 140 175 185
SX118 (SH) 95 10 85 110 115 145
SX128 (C) 210 16 550-630 132-160 160 190 210 240 325 410
SX128 (M) 160 13 120 150 170 200 220
SX128 (SH) 110 10 95 120 155 170
SX138 (C) 225 19 185-220 210 230 270 345 440
SX138 (M) 170 16 165 190 210 230
SX138SH) 125 13 160 200 220 240
SX158 (C) 240 22 250 280 315 420 535
SX158 (M) 190 19 225 250 280 335
SX158 (SH) 140 13 190 220 245 265 290
SX168 (C) 270 22 250-300 345 410 550 690
SX168 (M) 210 16 240 280 315 345
SX168 (SH) 150 13 195 235 280 360

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk menyang crusher hidrolik Produk.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: