mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin beneficiation>> Magnetic Separator

Magnetik Separator, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Magnetic Separator, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan bijih pabrik manufacturers.Ore proses pertambangan, pisanan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

separator magnetik

Pemisah magnetik kanggo ukuran partikel sing kurang saka 3mm magnetite, pyrrhotite, ilmenite lan bahan liyane, pamisahan Magnetik wet, nanging uga kanggo batubara, mineral non-logam, bahan bangunan lan bahan liyane sajrone karya zat besi. Sedheng kasedhiya ing hilir, semi-refluks, lan wangun pemisah Magnetik liyane, kekuatan lapangan magnetik permukaan silinder bisa diprodhuksi miturut nggunakake nyata khusus.

Prinsip Kerja Separator Magnetic

Nalika slurry mili menyang trough antarane tank ore-feed, partikel ores ngeculake banjur ngidini zona ore-feeding zona ing banyu alur hosepipe ore-dipakani. Sawise efek medan magnet, partikel magnetik bisa bebarengan lan dadi "massa magnetik" utawa "magnetik magnetik", sing diserep menyang silinder ing forece magnetik nalika nerusake menyang kutub magnetik. Amarga polaritas kutub magnetik dibuang bebarengan ing arah rotasi silinder lan tetep ora owah ing pagawean, gangue lan mineral non-magnetik ing antarane "massa magnetik" utawa "magnetik magnetik" tiba nalika silinder diputer. Sabanjure "massa magnetik" utawa "hubungan magnetik" sing diserep menyang permukaan silinder minangka konsentrasi bijih. Banjur konsentrat bijih di bongkar tumpukan montor ing ngisor aliran banyu saka hosepipe bunder, nalika nerusake sistem magnetik marginal kanthi gaya magnetik paling cedhak ing rotasi silinder. Senyawa magnetik non-magnetik utawa lemah sing ana ing slurry dibuwang metu saka trough, sing diarani gangue.

Magnetic Separator Performance and Features

1. Jumlah aerasi bisa ditambah utawa dikurangi miturut syarat nyata
2. Alat pencampur mekanik ora nghirup hawa, saengga impeller (rotator) rotasi alon, nyebabake pangurang rotor-stator, urip maneh lan konsumsi daya sing murah
3. Awit pasukan sing nyawiji ora kuwat banget, mesin flotasi ora bakal menehi pelitisasi sajrone operasi, lan permukaan mineral tetep stabil.

Spesifikasi Magnetic Separator

model

Dimensi Shell
(Mm)

Kacepetan rotasi shell (r / min)

kapasitas
(t / h)

Power
(Kw)

bobot
(Kg)

diameter

Length

CTB612

600

1200

40

10-20

1.5

1445

CTB618

600

1800

35

18-35

2.2

1655

CTB712

750

1200

35

12-30

3

1682

CTB718

750

1800

35

20-45

3

1992

CTB918

900

1800

27

28-60

4

3162

CTB921

900

2100

27

45-60

4

3475

CTB924

900

2400

27

38-80

4

3887

CTB1018

1050

1800

22

36-72

4

3801

CTB1021

1050

2100

22

45-88

5.5

4095

CTB1024

1050

2400

20

52-100

5.5

4319

CTB1030

1050

3000

22

64-105

7.5

4976

CTB1218

1200

1800

19

55-95

7.5

5263

CTB1224

1200

2400

19

65-110

7.5

5927

CTB1230

1200

3000

19

85-120

7.5

6325

CTB1530

1500

3000

16

95-160

11

9665

CTB1540

1500

4000

16

120-190

11

9871

 

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: