mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>Penggilingan Penggilingan>> Raymond Mill

Raymond Mill, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Raymond Mill, peralatan beneficiation mekanik, pabrik perlengkapan bijih pabrik manufacturers.Ore, proses pertambangan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

raymond-mill

Miturut perusahaan mrodhuksi Raymond mill cocok kanggo pertambangan, industri kimia, bahan bangunan, metalurgi lan area penggilingan liyane. Bisa ngasilake quartz, feldspar, calcite, talc, barite, fluorite, langka bumi, marmer, keramik, bauksite, bijih mangan, bijih besi, sumber tembaga, fosfat, jurusan internal kekerasan kurang saka 7 derajat lan banyu kurang saka 6 %. Ukuran final bisa dikontrol ing 0.044 mm nganti 0.125 mm ing antarane, amarga nduweni ciri-ciri kasebut kanthi 100 mesh ~ 325 mesh sebanding.

Raymond Mill Fitur:

1. Struktur padhet, nutupi area cilik, iku sawijining sistem prodhuksi saka materi utama menyang bubuk pungkasan.
2. Fineness saka wêdakakêna pungkasan uga disebarake, 99% saka wong-wong mau bisa ngliwati layar, mesin panggilingan liya ora bisa disedhiyakake.
3. Alat penanganan pabrik Raymond mengadopsi peralatan roda gigi tertutup dan katrol, convery stabil lan karya sing bisa dipercaya.
4. Bagean penting nganggo baja berkualitas tinggi, bukti abrasion nganggo bahan abrasion berkualitas tinggi, kabeh mesin duwe abrasion dhuwur lan duwe karya sing bisa dipercaya.
5. Sistem listrik kasebut nganggo kontrol konsentrasi, bengkel bisa nyadharake ora ana wong sing bisa digunakake, lan tetep bisa uga.

Spesifikasi Raymond Mill:

Koleksi roller ring Max.
Feeding Ukuran (mm)
Rampung Ukuran
(Mm)
Utama Motor Powder
(Q)
Quantity ukuran
(Mm)
dhuwur
(Mm)
Diameter jero (mm) Dhuwur
(Mm)
3R2115 3 210 150 630 150 15 0.44-0.165 15
3R2615 3 260 150 780 150 15-20 0.44-0.165 18.5
3R2715 3 270 140 830 140 15-20 0.44-0.165 22
3R3016 3 300 160 880 160 15-20 0.44-0.165 30
4R3216 4 320 160 970 160 20-25 0.44-0.165 37

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk marang produk pabrik raymond.

Prinsip Kerja Raymond Mill:

Utamane, bahan mentahan diobong dening rahang crusher kanggo ukuran sing dibutuhake, banjur munggah menyang hopper saka bahan sing diangkut liwat feeder geter elektro-magnet sacara roto-roto lan terus menyang ruang penggilingan kanggo proses bubuk. Penggulung ngetokake metu kanggo nyetir cincin amarga daya centrifugal lan spade sekop munggah bahan, ngirim menyang tengah antarane dering lan rol kanggo ngrampungake grinding.Sawise mecah, bahan sing kasar bakal didaur ulang dening hawa saka penggemar bali menyang kamar penggilingan kanggo regrinding lan bubuk alus sing nyidrani menyang siklon lan diwutahake liwat pipa output-bubuk minangka produk final.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: