mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>mesin batu crusher>> Spring Cone Crusher

Spring Cone Crusher, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Spring Cone Crusher, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan perlengkapan bijih pabrik.Ore proses pertambangan, pisanan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

spring-cone-crusher

Spring Cone Crusher wis digunakake akeh ing industri metalurgi, industri bahan bangunan, industri konstruksi, industri kimia lan industri silikat, bisa ditindakake kanggo ngremehake maneka warna bijih lan watu kekerasan menengah utawa luwih, lan penghancur kerucut minangka rasio pemecah besar, efisiensi dhuwur, kapasitas gedhe , biaya sing murah, gampang diatur, lan digunakake sacara ekonomi, lan liya-liyané. Pilihan bagean lan rancangan struktural sing cukup nyakup urip nganggo crushers, lan produk akhir ukuran partikel seragam ngurangi beban siklus, medium kanggo ukuran crusher, nganggo hidrolik sistem rongga cavity, nyuda downtime, lan macem-macem jinis rongga crusher kanggo luwih adaptasi kanggo kabutuhan kedhaftar '.
Spring Cone Crusher Keuntungan lan fitur:
Prodhuksi dhuwur; dhuwur kualitas;
Kurang mesin stop time;
Pangopènan gampang lan biaya sing ilang;
Kemampuan penghancuran unik ing crushing primer, sekunder lan tersier.

Parameter Teknis Utama Spring Cone Crusher

model Ngalih Diameter Kering
(Mm)
Feeding Opening Size
(Mm)
Discharging Opening Size
(Mm)
Maks. Feeding Size
(Mm)
kapasitas
(Mm)
Eccentric Rotating Speed
(R / min)
Electric Motor Powder
(Q)
Swara Ukuran
(Mm)
PYB-600 600 75 12-25 65 12-25 356 30 2800 * 1300 * 1700
PYD-xnumx 40 2-13 35 5-23
PYB-900 900 135 15-50 115 50-90 333 55 3050 * 1640 * 2350
PYZ-900 70 5-20 60 20-65
PYD900 50 3-13 50 15-50
PYB-1200 1200 170 20-50 145 110-168 300 110 4152 * 2300 * 2980
PYZ-1200 115 8-25 100 42-135
PYD-xnumx 60 3-15 50 18-105
PYB-1750 1750 250 25-50 215 280-480 245 160 6020 * 2948 * 4190
PYZ-1750 215 10-30 185 115-320
PYD-xnumx 100 5-15 85 75-230
PYD-xnumx 2200 350 30-60 300 590-1000 220 260-280 7705 * 3432 * 4842
PYZ-2200 275 10-30 230 200-580
PYD-xnumx 130 5-15 100 120-370

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk ing produk crusher musim semi.
Prinsip Kerja Spring Cone Crusher:
Sajrone operasi, motor nyurung cangkang poros eksentrik kanggo nguripake liwat poros horisontal lan sepasang gear serong. Gantungan kerucut tumpukan kerucut karo pasukan kerang poros eksentrik supaya tembok sing ngubengi tembok sing nutupi tembok mortir kasebut wiwit saka wektu kanggo wektu. Ing cara iki, bijih lan batu bakal ditindhes lan diobong lan ditumpes.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: