mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>Feeder Lan layar kedher>> Vibrating Feeder

Vibrating Feeder, Shanghai XSM adalah peralatan penghancur bijih profesional, Vibrating Feeder, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan bijih pabrik manufacturers.Ore, proses pertambangan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

kedher-feeder

Xunashi geter feeder yaiku sawijining jinis piranti sing nyebabake linear. Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo terus-terusan lan sacara kuantitatif ngirim bahan blocky, granular lan powdery saka gudang utawa hopper menyang peralatan panampa. Kangge, bisa ngrampungake skrining materi. Digawe dening baja banget saka Baosteel, feeder kedher kita tahan, kanthi kinerja sing dipercaya lan urip dawa.

Kinerja lan Fitur Feeding Vibrating:

1. Sambungan rod weld tahan-tahan, papat spring kanggo ndhukung kerangka sakabèhané, nyediakaké getaran sing stabil lan operasi sing dipercaya
2. Mesin kasebut bisa nyadari penyetelan tanpa daya saka kapasitas nyusoni liwat motor kecepatan variabel.
3. Bar sing dirancang khusus digunakake kanggo ngilangake sumbatan materi kanggo efek skrining sing luwih apik.

Spesifikasi Vibrating Feeder:

model Ukuran sing angel
(Mm)
Maks. Feeding Size
(Mm)
kapasitas
(t / h)
Motor Power
(KW)
Sakabèhé Ukuran
(Mm)
GZD-850 × 3000 850 × 3000 400 80-120 7.5 3110 × 1800 × 1600
GZD-960 × 3800 960 × 3800 500 120-210 11 3850 × 1950 × 1630
GZD-1100 × 4200 1100 × 4200 580 200-430 15 4400 × 2050 × 1660
GZD-1100 × 4900 1100 × 4900 580 280-430 15 5200 × 2050 × 1700
GZD-1300 × 4900 1300 × 4900 650 450-600 22 5200 × 2350 × 1750

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk produk feeder sing kedher.

Prinsip Kerja Penggulung Vibrating:

Feeder bergetar kita kasusun saka trough, vibrator, spring, motor lan liya-liyane. Sumber geter bahan sing dipangan yaiku alat vibrator, sing digawe saka rong poros eksentrik (aktif lan pasif) lan pasangan gear. Gagang utama didhorong dening motor liwat V-belt, lan poros pasif mulai muter liwat gear meshing saka poros aktif. Banjur shaft counter-puteran meksa feeder kanggo kedher. Liwat getaran kasebut, bahan kasebut bakal dicopot lan dicelupake ing corong, nerusake, nalika bahan ngliwati bagian skrining, bagian cilik bakal mudhun, ngrampungake pemakanan bahan lan pamisahan.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: