mesin nggawé pasir

Tanzania Crusher>>wedhi pasir>> Mesin cuci Pasir Roda

Wedhus Wesi Pasir, Shanghai XSM minangka peralatan penghancur bijih profesional, Mesin Sandwic Wire, peralatan beneficiation mekanik, pabrik pengolahan perlengkapan bijih pabrik. Proses pertambangan, pisanan sabuk conveyor, geter feeder, bijih peralatan conveyor dikirim menyang rahang crusher, impact crusher, hydraulic crusher yaiku bijih mentahan sing ngremuk, lan sing kapindho dening jawcrusher cilik, hammer crusher ore secondary crushing screening katelu dening layar kedher ketemu spesifikasi standar saka bijih diangkut menyang Penggilingan bola, pabrik ultrafine perawatan biji tertiary dening separator magnetik, mesin flotationmineral Milih macem-macem kabutuhan. Mesthi, iki mung pengolahan bijih umum, Shanghai XSM adhedhasar jenis bijih sing sampeyan alat mine sing paling cocog karo sampeyan, Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome to contact us utawa klik ing sisih tengen sisih lambang garis, staf teknis kita bakal menehi jawaban sing rinci. getprice

Xuanshi mesin cuci wedhi siram digunakake kanggo produksi pasir lan operasi ngumbah pasir alam sing ora bisa dibuwang. Iki utamané digunakake ing bangunan, tetanduran agregat, pabrik kaca, stasiun tenaga, damungan beton, lan akèh industri liyané. Ukuran cilik, kurang pasir, kacepetan reresik dll. Tingkat dhuwur saka resik, lan kacepetan pangolahan dhuwur kanggo nggawe lan luwih digunakake ing pembersihan, klasifikasi, dehidrasi lan jinis sistem sistem pasir liyane.

Weruh Wesi Sand Roda Kinerja lan Fitur:

1. Kurang konsumsi banyu, energi, polusi gratis.
2. Njabut bledug, impurities, wêdakakêna alus.
3. Struktur sing cukup, pangopènan sing gampang, ora nganggo bagean (kajaba layar), umur urip sing dawa
4. Akurasi dhuwur, kacepetan ngumbah tambah.

Prinsip kerja mesin cuci pasir roda:

Penggerak sing didorong dening motor liwat V-belt lan gear reducer rada alon. Pasir entuk menyang trough ngumbah liwat feedertrough, ing aksi impeller, pasir nggulung lan grinds bebarengan kanggo mbusak impurities dijamin ing permukaan lan numpes lapisan uap banyu kanggo dewatering gampang. Ing wektu sing padha, nambah banyu kanggo nggawe aliran banyu sing kuwat, lan kanthi mangkono ngeculake impurities saka port kebanjiran. Wit pasir sing resik dicabut dening agul-agul, lan diwutahake ing trough saka rotating impeller.

Spesifikasi Washer Pasir Roda:

model Diameter Roda
(Mm)
Ukuran dipakani
(Mm)
Kapasitas
(t / h)
Daya
(Q)
Sakabèhé Ukuran
(Mm)
XSD2610 2600 ≤10 40-80 7.5 3320 × 2125 × 2670
XSD2915 2900 ≤10 50-90 15 3810 × 2686 × 3085
XSD3016 3000 ≤10 80-160 18.5 4500 × 3206 × 3480

Cathetan: Spesifikasi iki mung referensi, owah-owahan tundhuk menyang produk mesin cuci pasir sing dadi roda.

Yen sampeyan duwe pitakonan Mangga ngrampungake lapangan ing ngisor iki lan kita bakal nanggepi pitakonan sampeyan ing jam 24:
(* tegese kolom sing dibutuhake)
* Produk Sampeyan Perlu:
* Jeneng:
* Emailipun Panjenengan:
* Negara:
Telephone:
Permintaan / Komentar Quote: