машина за правење песок

Танзанија дробилката>>апликацииАгрегат машина за песок машина за перење

Агрегат машина за песок машина за перење, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, агрегат засади песок машина за перење, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема производители.Организиран процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

Агрегат машина за песок за песок
Агрегат машина за песок за песок

Sand Washing Machine description

Машината за песок за песок обезбедува едноставно, ефикасно и економично решение за надградба на широк ранг на материјал и оптимизирање на последователните чекори за обновување. Овој метод на скрининг помага да се намалат оперативните и инвестиционите трошоци и да се зголеми квалитетот на производот, додека овозможува брза и голема обработка на обемот.

Машината за перење песок е изработена од висококвалитетен материјал, дизајниран за високи перформанси, високи стапки на производство, пониски оперативни трошоци и помало одржување.

Овој материјал надвор од Trommel Apparatus потоа се пренесува на низводна процесна опрема која може да биде во различни форми како центрифугален концентратор, спирали, jigs итн.

2. Функции за песок за песок
Конфигуриран за економична и ефикасна класификација, скрининг и оценување
Тромбален барабан со тешки гуми со лифтери на предната страна за да се олесни разрушувањето на материјалот
Екранот може да се замени за различни мрежни големини
Повеќекратна големина на екранот
Лесно менувани плочи на екранот
Најголем капацитет за преработка во индустријата
Единствениот дизајн на екранот, резултира со поголеми капацитети, подолг век на траење на екранот и никакво материјално затнување
Тешки корпа за бушење и продолжување
Ослободување
Механички погонски механизам
Механизам со варијабилна брзина
3. Главна структура за песок за песок

Jinshibao песок машина за перење се состои од круг trommel, решетката, празнење, редуктор на брзина, мотор, вода flusher итн 6 делови. Смесена руда се хранат со trommel, со помош на ротирачка моќ на центрифуга и jigging за класификација на материјали. И класифицирам од различни мрежи на екранот. Материјалите со различна големина ќе ги пренесат до завршните материјали по инка. Од една страна, големите материјали ќе течат напред по должината на наклонетоста на тромме, и ќе се исфрлат од различни мрежи. Малиот големина ќе го исфрли сопствениот бункер и ќе го изврши со рака.

4. Машина за песочна машина за работа
GT серија машини за песок за песок користат механички метод, сочинуваат површина на екранот со сито бар форма во пора. Класифицирајте по својата тежина 3 заедничко вратило во внатрешноста на trommel е повисоко од површината, за да се придвижи големата материјал за да се зголеми стапката на класификација. И склоноста ќе му помогне да напредува, конечно влезе во дробилката. Големи помали пора ќе се спуштат низ порите и ќе го добијат финалниот производ.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: