машина за правење песок

Танзанија дробилката>>апликации>> КИТА АГРЕГАТЕН ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА

КИТА АГРЕГАТНО ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА, Шангај XSM е професионална опрема за руда дробилката, КИТА АГРЕГАТНО ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА, опрема за механичка помош, производители на опрема за рударење.Организиран процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

КИТА АГРЕГАТНА ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА
КИТА АГРЕГАТНА ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА
спецификации

КИТА АГРЕГАТНА ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА
ПОДГОТВЕТЕ ГИ ДОСТАВУВАЊЕ;
ПОДОБРУВАЈ ПОСЛЕ СЛЕДЕЊЕ;
НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА, РАЗЛИЧНА ЦЕНА

КИТА АГРЕГАТНА ПЕРЕЊЕ ПАЗАР ЗА ПРОДАЖБА

Карактеристики на перална
1. Високо чистење;
2. Разумна структура;
3. Висок капацитет и ниска потрошувачка на енергија;
4. Со три функции на песок за перење, оценување и дехидрација;
5. Машината за перење песок е 15 & deg; Навален распоред;
6. Спиралата е управувана од мотор и децелатор за континуирано ротирање, а песокот или малите руди може да се мешаат и да се мијат.

Примена на песок за миење
Да се ​​биде важна машина за перење песок, таа е широко употребувана за перење, оценување и дехидрација на песок во полињата на градилиштето, хидроцентралите и бетонските локации итн.

Видови песок за миење
Постојат два вида на перална машина, тркало / шраф песка мијалник.
Завртка песок мијалник може да се мијат песок, агрегат почиста, малку повисока во цената.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: