машина за правење песок

Танзанија дробилката>>мелење мелница>> чекан мелење дробилката за продажба во Танзанија

чекан мелница дробилката за продажба во Танзанија, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, чекан мелница дробилката за продажба во Танзанија, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

дробилката мелење дробилката за продажба во Танзанија

чекан мелница, исто така, сите Крупна мелење мелница, е широко се користат во металургијата, рударството, хемиски, цемент, јаглен сува камен, изградба, песок одлуки, огноотпорни и керамика и други индустриски и рударски претпријатија, ангажирани во материјалот скршени и дробење операции. Тоа е главно погодно за дробење сите видови на тврди и меки руди чија сила на компресија не е повисока од 320MPa (MPa). комара мелница може мелница 0-3mm 0-5mm 0-8mm направи Груб прав е многу добар!

 

чекан мелница Крупни мелење карактеристики

① висок капацитет за производство, скршен сооднос;
② ниска потрошувачка на енергија, големината на производот униформност;
③ механичка структура е едноставна, компактна и лесна;
④ помалку инвестициски трошоци, лесно управување и така натаму.

чекан мелница Груб мелење структура

Груб мелење главно од шасија, ротор, контранапад и решетки и други компоненти. Горниот и долното куќиште поделено на два дела, заварени со сечење на челична плоча, останатите делови затегнати заедно. Внатрешноста на куќиштето е инкрустирана со висок манган челик лагер, кој е лесно да се замени по носењето. Вретеното е опремено со низа на плочи со еднаква тежина, кои се прицврстени со високо цврсти завртки.
Груб мелење работа принцип уредник
Домаќинот го движи вретеното низ клинчето на моторот, така што роторот ротира. Откако голем дел од материјалот влегува во работната комора од влезот за храна, тој е уништен од чекан со голема брзина. Скршени квалификувани материјали од дното на решетката испуштање решетки, неквалификувани во комората за дробење, роторот и чеканта постојано расипани се додека не можат да се испуштат. За да се избегне затнувањето, содржината на влага на измешаниот материјал обично не надминува 20%.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: