машина за правење песок

Танзанија дробилката>>камен дробилката машина>> ударно дробилката

Влијание дробилката, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, влијание дробилката, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

Дробилката за удар
дробилката за удар

Xuanshi удар дробилката е нов тип на високо ефикасни дробење опрема. Овој дробилката главно се состои од чекан за чекан, ударна плоча, столб на чекан за пиштол, ротор и пристаниште за добиточна храна итн. Бидејќи е едноставна, сигурна и енергетска ефикасна, нашата ударна дробилка е една од најчесто употребуваните каменоломи. Дробилката Xuanshi дробилката е совршено прилагодена за кршење на материјали со големина на жито не поголема од 300mm и цврстина на притисок од не повеќе од 350 MPa. Тоа може да ги уништи материјалите од целата тврдост, да биде идеално парче опрема за секундарно дробење. Кршестите материјали со кубни облици се широко распространети.
Влијание дробилката ефикасноста и карактеристики
1. Голем приклучок, длабока комора за дробење, сооднос со висока редукција (20: 1).
2.Non-клуч конекција, компактна структура, сигурен перформанси, лесно ракување, едноставно одржување.
3. Висок хромиран рамен чекан, отпорност на абење, голема сила на удар, долг живот.
4. Јазот помеѓу плочата за удари и рамниот чекан е лесен за прилагодување, така што големината на празнењето е ефикасно контролирана.

Технички спецификации на ударно дробилката

модел спецификација
(Мм)
Големина на отворена храна
(Мм)
Макс. Должина на хранење
(Мм)
капацитет
(t / h)
моќност на мотор
(KW)
Тежина (т) Габаритни димензии
(Мм)
PF1007 Φ1000 × 700 400 × 730 300 30-50 55 7 × × 2400 1560 2660
PF1010 Φ1000 × 1050 400 × 1080 350 50-90 75 11 × × 2532 1985 2196
PF1210 Φ1250 × 1050 400 × 1080 350 80-130 110 14 × × 2638 2037 2713
PF1214 Φ1250 × 1400 400 × 1430 350 90-180 132 19 × × 2580 2400 2810
PF1315 Φ1320 × 1500 860 × 1520 350 160-250 200 24 × × 2840 2748 2556
PF1320 Φ1320 × 2000 860 × 2030 500 250-300 300 30 × × 2900 3200 3250

Забелешка: Оваа спецификација е само референца, сите промени се предмет на влијанието дробилката производи.
Работен принцип на влијание дробилката
Дробилката за удар вклучува удар за да го уништи материјалот. Во текот на работата, роторот управуван од моторот врши вртење со голема брзина, а рамниот чекан инсталиран во роторот се судира со внесен материјал, подоцна материјалот се фрла на плочата за удар за да се реализира повторното дробење. Со материјалот постојано се фрла на секоја ударна плоча, дробењето постојано се изведува во ударната комора, а материјалот ќе се испразни кога ќе се постигне потребната големина. Големината и обликот на материјалот што треба да се испразни може да се прилагоди со прилагодување на јазот помеѓу решетката за набивање и решетката на роторот.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: