машина за правење песок

Танзанија дробилката>>апликации>> ПЕЧКА АГРЕГАТНИ ПЕЧАТНИ машини за машини

Песок AGGREGATE ПЕРЕРАБОТВАВАТЕЛНИ машини, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, песок AGGREGATE ПЕРЕЊЕ РАСТЕНИЈАТА машини, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

ПЕЧАТНИ АГРЕГАТНИ ПЕЧАТНИ МАШИНИ
ПЕЧАТНИ АГРЕГАТНИ ПЕЧАТНИ МАШИНИ

Песок машина за перење употреба и примена

Машина за песок за песок XSD серија е високо ефикасна опрема за перење на песок за прифаќање на конструкција слична на тркалото, која работи со машина за правење песок. Тоа може да го измие каменниот прав и нечистотијата од мешаниот песок што го произведува машината за правење песок, што може да го подобри квалитетот на песокта. Песочната машина е широко користен за перење, оценување и дехидрација во индустријата на камени фабрики, градилиште и кварцен песок во фабриката за стакло.
XL Серија пера машина се користи за миење на песок, одделување и чистење во изградбата на високо-брзински пат, брз железнички, хидроелектричен проект, јавни работи и така натаму.

Песочна машина за перење карактеристики
1. Висока ефикасност, разумна структура, висок капацитет и ниска потрошувачка
2. Уредот за лежиште на работното коло е одвоен од водата и материјалите во вода, што во голема мера го штити лого од жива, песок и загадувачи.
3. Во споредба со машината за перење на спирален песок, губењето на среден и фин песок и прав е минимизирано, а одделението и финост може да го задоволат бараниот стандард
4. Песочна машина за перење е со долг работен век и ниски трошоци за одржување.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: