машина за правење песок

Танзанија дробилката>>Внесувач и вибрирачки екранТранспортни ленти во Индонезија

Појас транспортер во Индонезија, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, појас транспортер во Индонезија, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

Фиксен појас-транспортер

Појас транспортер Вовед:

Со богати минерали, рударската индустрија во Индонезија брзо се развива и игра важна улога во социјалниот и економскиот развој. Појасната транспортерка во Индонезија игра важна улога во рударската индустрија. Транспортерите се состојат од стандардни делови, кои се напредни и едноставни во структурата, лесни за одржување. Нашата вибрирачка опрема е прилагодлива за стационарни и мобилни дробење растенија. Тие се широко користени во индустријата за рударство, металургија и јаглен за пренос на песочни или грутки материјали или пакувани материјали. Според различни опрема за трансфер, системот за пренос може да биде еден независен или мулти-транспортер или во комбинација со друга опрема за пренос.

Карактеристики и предности:

Транспортерите на појас произведени од може да се управува во температурна состојба која се движи од -20 ℃ до + 40 ℃. Температурата на пренесениот материјал од овој транспортер на појас треба да биде пониска од 50 ℃. Типови на појас произведени од SJLC се како што следува:

Поделени со возење Метод:

  • STD-механички погон: Тој е управуван од цикличен редуктор за пинцети (со надворешен мотор) и механизам за синџир на погон;
  • STDJ Ⅱ механички погонски серии. Таа усвојува наопаку и појас-механизација;
  • Серија STD-Electric Rotor Drive Се управува од електричен ротор.

Поделени со методите за инсталација:

  • Фиксна Серија: Таа е директно инсталирана на основа;
  • SDY-Пренослив Серија: може лесно и слободно да се преместува и капацитетот може да се прилагоди.

Поделени по конструкции:

  • Транспортерите за појас произведени од SJLC имаат три различни структури.
  • U-рачка;
  • Рамка;
  • Триш;

ЗАБЕЛЕШКА:

Постојат два вида на транспортери, еден опремен со поправка пешачка патека додека другиот без. При нарачка на машината, корисниците треба да ни дадат јасна инструкција.

Технички податоци за транспортерот на лента:

Ширина на ременот (mm) Должина на ременот (m) / снага (Kw) Брзина на ременот (m / s) Капацитет (t / h)
400 ≤12 / 1.5 12 20 ~ / 2.2 20 25 ~ / 3 0.8 2.0 ~ 40 80 ~
500 ≤12 / 3 12 30 ~ / 4 20 30 ~ / 5.5 0.8 2.0 ~ 78 191 ~
650 ≤12 / 4 12 20 ~ / 5.5 20 30 ~ / 7.5 0.8 2.0 ~ 131 323 ~
800 ≤10 / 4 10 15 ~ / 5.5 15 25 ~ / 7.5 1.0 2.0 ~ 278 546 ~
1000 ≤10 / 5.5 10 20 ~ / 7.5 20 25 ~ / 11 1.0 2.0 ~ 435 853 ~
1200 ≤10 / 7.5 10 20 ~ / 11 20 25 ~ / 15 1.0 2.0 ~ 655 1284 ~

Производител на појас во Индонезија:

Шангај компанија е професионална производител на појас транспортер низ целиот свет. Висококвалитетна опрема е обезбедена на купувачите низ целиот свет, особено транспортерот на појасот во Индонезија игра клучна улога во рударскиот процес. Покрај тоа, внимателна услуга е исто така понудена на сите корисници. секогаш ве става прв и ве води напред.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: