машина за правење песок

Танзанија дробилката>>камен дробилката машина>> Пролет конус дробилката

Пролет конус дробилката, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, пролет конус дробилката, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

конусен дробилката

Дробилката за пролетни конуси е широко се користи во металуршкиот индустрија, индустријата за градежни материјали, градежната индустрија, хемиската индустрија и силикатната индустрија, применливи за разбивање на разни видови на руди и карпи со средна или над средна тврдост, и конус дробилката е со голема дробење сооднос, висока ефикасност, голем капацитет , ниска цена, лесно прилагодување и економично користење, итн. Изборот на разумен дел и структурниот дизајн го продолжуваат животниот век на дробилката, а финалните производи со еднаква големина на честички го намалуваат оптоварувањето на циклусот, дробилката од средна до голема големина, ја усвојува хидрауликата јасно-празнина систем, го намалува времето на застој, и разни видови дробилката празнина за подобро да се прилагодат на потребите на корисниците.
Пролет конус дробилката Предности и карактеристики:
Висока продуктивност; висок квалитет;
Помалку време на прекин на машината;
Едноставно одржување и изгубени трошоци;
Единствена способност за дробење при примарното, секундарното и терциерното дробење.

Главни технички параметри на конус дробилката

модел Движечки конусен дијаметар
(Мм)
Големина на отворена храна
(Мм)
Отстранување на големината на отварање
(Мм)
Макс. Хранење големина
(Мм)
капацитет
(Мм)
Ексцентрична брзина на ротација
(R / мин)
Прашок за електричен мотор
(KW)
Преку димензија
(Мм)
PYB-600 600 75 12-25 65 12-25 356 30 2800 * 1300 * 1700
PYD-xnumx 40 2-13 35 5-23
PYB-900 900 135 15-50 115 50-90 333 55 3050 * 1640 * 2350
PYZ-900 70 5-20 60 20-65
PYD900 50 3-13 50 15-50
PYB-1200 1200 170 20-50 145 110-168 300 110 4152 * 2300 * 2980
PYZ-1200 115 8-25 100 42-135
PYD-xnumx 60 3-15 50 18-105
PYB-1750 1750 250 25-50 215 280-480 245 160 6020 * 2948 * 4190
PYZ-1750 215 10-30 185 115-320
PYD-xnumx 100 5-15 85 75-230
PYD-xnumx 2200 350 30-60 300 590-1000 220 260-280 7705 * 3432 * 4842
PYZ-2200 275 10-30 230 200-580
PYD-xnumx 130 5-15 100 120-370

Забелешка: Оваа спецификација е само референца, сите промени се предмет на пролетта конус дробилката производи.
Пролет конус дробилката Принцип на работа:
За време на работата, моторот ги придвижува ексцентричните вратило за да се сврти низ хоризонтална оска и пар конусна опрема. Оската на дробење конус се движи со сила на ексцентричен вратило школка, така што површината на дробење ѕид е блиску до ѕидот на ролна малтер од време на време. На овој начин, рудите и карпите ќе бидат притиснати и искривени и смачкани.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: