машина за правење песок

Танзанија дробилката>>Внесувач и вибрирачки екранВибрационен внесувач

Вибрира внесувач, Шангај XSM е професионална руда дробилката опрема, вибрации внесувач, механички beneficiation опрема, руда мелење опрема manufacturers.Ore рударски процес, првиот подвижна лента, вибрирачки фидер, Транспортни опрема руда испратена до вилица дробилката, влијание дробилката, хидраулична дробилката е дробење сурова руда, а вториот од страна на мала вилица, дробилката руда средно дробење трет скрининг од вибрира екран ги исполнуваат стандардните спецификации на рудата се транспортира до Топката мелница, ултра мелечка руда терциерно лекување од страна магнетни сепаратори, flotationmineral машина Избор на различни потреби.Се разбира, ова е само општа обработка на руда, Шангај XSM врз основа на вашиот тип на рударска опрема за рударство што најмногу ви одговара, Ако имате какви било прашања, ние сме добредојдени да ни се јавите или кликнете на десно од страна на иконата на линија, нашиот технички персонал ќе ви даде детален одговор. getprice

вибрира-фидер

Xunashi вибрирачки фидер е еден вид опрема за снабдување со линеарна насока. Дизајниран е и изработен за континуирано и квантитативно доставување на блокни, зрнести и прашкасти материјали од складиштето или бункер до опремата за примање. Во меѓувреме, може да заврши проверката на материјалите. Направен од одличен челик од Baosteel, нашиот вибрационен фидер е отпорен на абење, со сигурни перформанси и долг животен век.

Вибрирачки внесувач на изведба и карактеристики:

1. Приклучок за заварување, отпорен на абење, четири пролет за поддршка на целокупната рамка, обезбедувајќи стабилни вибрации и сигурна работа
2. Машината може да оствари непречено прилагодување на капацитетот за полнење преку моторот со променлива брзина.
3. Специјално дизајнираната лента се користи за отстранување на материјалната блокада за подобрен скрининг ефект.

Спецификации на вибрирачки внесувач:

модел Тешка големина
(Мм)
Макс. Хранење големина
(Мм)
капацитет
(t / h)
моќност на мотор
(KW)
Габаритни димензии
(Мм)
GZD-850 × 3000 850 × 3000 400 80-120 7.5 × × 3110 1800 1600
GZD-960 × 3800 960 × 3800 500 120-210 11 × × 3850 1950 1630
GZD-1100 × 4200 1100 × 4200 580 200-430 15 × × 4400 2050 1660
GZD-1100 × 4900 1100 × 4900 580 280-430 15 × × 5200 2050 1700
GZD-1300 × 4900 1300 × 4900 650 450-600 22 × × 5200 2350 1750

Забелешка: Оваа спецификација е само референца, сите промени се предмет на вибрирачки фидер производи.

Принцип на работа со вибрирачки внесувач:

Нашиот вибрирачки фидер се состои од кормило, вибратор, пролет, мотор и така натаму. Вибрациски извор на материјал за хранење е вибратор, кој е составен од две ексцентрични шахти (активен и пасивен) и степен на пренос. Главната оска се управува од моторот преку клин-ремен, а пасивната оска почнува да се врти преку механизмот за местење на активната оска. Тогаш контра-ротирачките осовини го принудуваат фидер да вибрира. Преку вибрациите, материјалите ќе се лизгаат и ќе се лизгаат на инката, се движат напред, кога материјалите ќе го поминат скринирачкиот дел, помалите делови ќе паднат, комплетно ќе се хранат и ќе се одделуваат материјалите.

Ако имате какви било прашања Ве молиме пополнете ги полињата подолу и ние ќе одговориме на вашето барање во рамките на 24 часа:
(* означува задолжително поле)
* Производ што ви треба:
* Вашето име:
* Вашата е-маил:
* земја:
телефон:
Барање / Коментари: