rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>aplikacionet>> Makineri për larje me rërë të bimëve agregate

Fabrikë Aggregate Plant rërë Washing Machine, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher ore, Aggregate Plant Sand Washing Machine, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi i minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Makinë larëse të rërës së bimëve agregate
Makinë larëse të rërës së bimëve agregate

Sand Washing Machine description

Makina larëse e rërës ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë, efikase dhe ekonomike për të përmirësuar një rang të gjerë të materialit dhe për të optimizuar hapat e mëvonshëm të procesit të shërimit. Kjo metodë e shqyrtimit ndihmon për të ulur koston operative dhe investuese dhe për të rritur cilësinë e produktit, duke lejuar përpunimin e shpejtë dhe të madh të vëllimit.

Makina larëse jonë e rërës është e ndërtuar me material me cilësi të lartë, i projektuar për performancë të lartë, norma të larta të prodhimit, kosto operative më të ulëta dhe mirëmbajtje më të ulët.

Ky material nga Aparati Trommel pastaj kalon në pajisjet e procesit në drejtim të rrymës, të cilat mund të jenë në forma të ndryshme si Concentrator centrifugale, spirale, jigs etj.

2. Karakteristikat e Lavatrice të Rërës
Konfiguruar për klasifikim ekonomik dhe efikas, Shqyrtimi dhe gradimi
Trommel me detyra të rënda me ngritëse në pjesën e përparme për të lehtësuar ndarjen e materialeve
Ekran i zëvendësuar për madhësi të ndryshme rrjetë
Madhësia e shumëfishtë e ekranit
Ndryshoi lehtë pllakat e ekranit
Kapaciteti më i madh përpunues në industri
Dizajni i ekranit unik, rezulton me kapacitete më të larta, jetëgjatësi më të gjatë dhe pa pengesa materiale
Plesht ushqimi i rëndë dhe shtrirja
Shkëputje shkarkimi
Mekanizmi i shtytjes
Mekanizëm me shpejtësi të ndryshueshme
3. Struktura kryesore e rondele e Washing Machine

Makinë larëse të rërës së Jinshibao përbëhet nga rrumbullakët, raft, shkarkesë, reducer shpejtësi, motor, flusher uji etj pjesë 6. Mbushja e mineralit të grimcuar në trommel, me ndihmën e rrotullimit të fuqisë së centrifugës dhe manipulimit për të klasifikuar materialet. Dhe klasifikohen nga rrjetë të ndryshme të ekranit. Materialet e ndryshme të madhësisë do të përcjellin materialet e përfunduara pas gypave. Nga njëra anë, materialet e madhësisë së madhe do të rrjedhin përpara gjatë pjerrësisë së trommelit dhe do të dalin nga rrjetë të ndryshme. Madhësia e vogël do të heqë pleshtin e vet dhe do të kryejë me dorë.

4. Parimi i punës i makinës së larjes së rërës
Makina larëse e rërës GT përdorin metodën mekanike, përbëjnë një sipërfaqe të ekranit me formën e shiritit në pore. Klasifikoni me peshën e saj 3 bosht i përbashkët brenda trommel është më i lartë se sipërfaqja, për të nxitur materialin e madhësisë së madhe në mënyrë që të rrisë normën e klasifikimit. Dhe pjerrësia do ta ndihmojë atë përpara, më në fund të hyjë në polic. Madhësia e poreve të vogla do të ulet përmes poreve dhe do të fitojë produktin përfundimtar.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: