rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>aplikacionet>> KINA AGGREGATE Larja e makinës për shitje

KINA AGGREGATE makinë larëse për shitje, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher, KINA AGGREGATE Lavatrice për shitje, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi i minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

KINA AGGREGATE Lavatrice për shitje
KINA AGGREGATE Lavatrice për shitje
specifikimet

KINA AGGREGATE Lavatrice për shitje
GATI PËR DORËZIM;
OFRON SHËRBIMIN PAS SHITJE;
TEKNOLOGJIA E AVANCUAR, ÇMIMI ARSYESHËM

KINA AGGREGATE Lavatrice për shitje

Karakteristikat e rondele të rërës
1. Pastrim i lartë;
2. Struktura e arsyeshme;
3. Kapacitet të lartë dhe konsum të ulët të energjisë;
4. Me tre funksionet e larjes, gradimit dhe dehidrimit te reres;
5. Makina larëse e rërës është 15 & deg; Shtrirja e shtrirjes;
6. Spiralja është e drejtuar nga motori dhe ngadalësuesi që vazhdimisht të rrotullohet, dhe rënia ose xehe të vogla mund të nxiten dhe të lahen.

Aplikimi i rondele rere
Duke qenë një makinë larëse e rëndësishme e rërës, ajo përdoret gjerësisht për larjen e rërës, gradimin dhe dehidratimin në fushat e sheshit të ndërtimit, të hidrocentraleve dhe vendeve të digave të betonit etj.

Llojet e rondele rere
Ekzistojnë dy lloje të rondele rondele, rondele me rrota / vidhos.
Vidhos rondele rërë mund të larë rërë, agregate pastër, pak më e lartë në çmim.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: