rërë bërë makinë

Kontakti

Kur keni nevojë për një ekuilibër të plotë të dizajnuar për të trajtuar materiale të përforcuara për të prodhuar dhe për t'u shitur, llogarisni si furnizuesin tuaj për pajisjet, ekspertizën e aplikacioneve dhe mbështetjen e produktit.

Makineri Shanghai Co Xuanshi, Ltd
Tel: + 86-21-68098369
Fax: + 86-21-68098668
E-mail: sales@xsmcrusher.net
Shtoj: Nr. 60, Rruga Jinwen, Parku Industrial i Aeroportit, Pudong Area, Shanghai, Kinë
Kodi postar: 201323

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: