rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>Ushqyes Dhe ekran vibruese

XSM Shanghai është një fabrikë për prodhimin e pajisjeve të minierave të prodhuesve të pajisjeve profesionale në Kinë, nëse keni ndonjë nevojë në internet, klikoni në ikonën e duhur të ikonës, stafi ynë teknik do të bazohet në pajisjet tuaja të minierave të minierave për t'ju siguruar me më të përshtatshmet për ju.
 • Temat
 • prill
  9
  • Vibrating Screen

   Vibrating Screen
   vibruese ekran është një dizajn të ri. Nga çeliku i lartë baosteel nga dhe teknologjia kryesore e avancuar e vendeve të tjera, nga kompania Xuanshi prodhon qëndrueshmëri vibruese të punës së ekranit, performancë të besueshme, mirëmbajtje të lehtë, jetë të gjatë dhe karakteristika të tjera, qymyr, çimento dhe fusha të tjera. Vibrating Screen Performance dhe Features: 1.The vibruese ekran përdor izolimin e dridhjeve ... lexo më shumë ...
  • prill
   9
   • Ushqyes vibrimi

    Ushqyes vibrimi
    Xunashi vibruese ushqyes është një lloj pajisje lineare ushqyer drejtim. Është projektuar dhe prodhuar për të ofruar në mënyrë të vazhdueshme dhe sasiore materialet e blloqeve, grimcave dhe pluhurat nga depoja ose pleshtat tek pajisja marrëse. Ndërkohë, mund të kompletojë shfaqjen e materialeve. Prodhuar nga çeliku i shkëlqyeshëm nga Baosteel, ushqyesja jonë vibruese është rezistente ndaj veshin, me performancë të besueshme dhe jetë të gjatë. Performanca dhe karakteristikat e mbushjes vibruese: 1. Shufra saldimi rezistente ... lexo më shumë ...
   • prill
    9
    • shirit transportieri

     shirit transportieri
     Transportuesi me rrip është një lloj pajisje rërë dhe zhavorr kryesisht e përdorur në pajisjet vibruese dhe fabrika dërrmuese. Transportuesi i rripit luan një rol të rëndësishëm në lidhjen e çdo objekti prodhimi, i cili ndihmon në realizimin e vazhdimësisë dhe automatizimit të proceseve të prodhimit, përmirësimin e produktivitetit dhe zvogëlimin e intensitetit të punës. Është një pajisje ndihmëse e prodhuar në bazë të parimit të fërkimit. Aktualisht shiritat Rrip Xuanshi janë përdorur gjithnjë e më shumë në miniera, metalurgji, kimike, shtresë e jashtme, materiale ndërtimi ... lexo më shumë ...
    • prill
     9
     • Ushqyes elektrik-magnetik Vibrues

      Ushqyes elektrik-magnetik Vibrues
      Xuanshi Furnizuesi elektrik vibrues magnetik është një lloj i ri i pajisjeve të ushqimit që mund të punojnë vazhdimisht. Prandaj, ajo është përdorur gjerësisht në minierat, shkrirjen, thëngjillin, ndërtimin, industrinë e lehtë, industrinë kimike, elektrike, makineri, ushqim, mjekësi dhe prodhimin e industrisë minerare. Ajo mund të përdoret si një rrip transportieri, ngritëse kovë, separator çimento, çimento mulli, polic, crasher, dhe kokërr viscid ose fuqia e departamenteve të tjera të industrisë, dhe gjithashtu ... lexo më shumë ...
     • prill
      5
      • prodhuesit e rripave

       prodhuesit e rripave
       Furnizuesi i rripit përbëhet nga një rrip transportieri i cili mbështetet nga rrotulluesit. Gjatësia mund të ndryshojë nga 1.5 në 3 m dhe shpejtësia nga 0.005 në 0.5 m / s. Kërkesat e energjisë ndryshojnë nga 3 në 30 hp. Ky tip ushqyes është ideal për kontrollin e vëllimit të ngushtë të rërës dhe zhavorrit, dhe veçanërisht për materialet e thata dhe gjobë. Ajo ka një strukturë të thjeshtë dhe të lirë, e lehtë për t'u përshtatur. Kërkesa e energjisë është energjia e ulët, dhe vëllimi mund të kontrollohet brenda 1% nga një stacion i largët dhe me lidhjen e tejkaluar me çdo ngarkesë. lexo më shumë ...