rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>makinë guri polic>> Impact Crusher

Impact Crusher, Shanghai XSM është një pajisje profesionale polic crusher, Impact Crusher, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi minierave, e para transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Ndikimi Crusher
ndikimi-polic

Crusher Ndikimi Xuanshi është një lloj i ri i pajisjeve të dërrmues të efikasitetit të lartë. Ky crusher kryesisht përbëhet nga çekiçi i bordit, pllakën e ndikimit, pllakën e çekanit të bordin, rotorin dhe portin e ushqimit etj. Duke qenë i thjeshtë, i besueshëm dhe i efektshëm për energjinë, crushti ynë i ndikimit është një nga më të përdorurat. Xuanshi polic ndikim është i përshtatshëm në mënyrë ideale për thyerjen e materialeve me një madhësi gruri jo më shumë se 300mm dhe forca compressive jo më shumë se 350 MPa. Mund të shtypë materiale të të gjithë fortësisë, duke qenë një copë pajisje ideale për dërrmues të mesëm. Materialet e grimcuar me një formë kubike janë gjerësisht.
Performanca e Crusher Impact dhe Features
1.Përmbajtja e lartë e ushqimit, dhoma e thellë dërrmuese, raporti i reduktimit të lartë (20: 1).
Lidhja 2.Non-kyçe, struktura kompakte, performanca e besueshme, funksionimi i lehtë, mirëmbajtja e thjeshtë.
3.High-krom çekiç të sheshtë, rezistencë veshin, fuqi të madhe ndikim, jetë të gjatë.
4. Hendeku midis pllakës së ndikimit dhe çekiçit të sheshtë është i lehtë për t'u përshtatur, kështu që madhësia e shkarkimit kontrollohet në mënyrë efektive.

Specifikimet Teknike të Crusher Impact

Model Specifikim
(Mm)
Madhësia e hapjes së ushqimit
(Mm)
Max. Gjatësia e ushqimit
(Mm)
kapacitet
(T / h)
fuqia motorike
(KW)
Pesha (t) Dimensioni i përgjithshëm
(Mm)
PF1007 Φ1000 × 700 400 × 730 300 30-50 55 7 2400 1560 × × 2660
PF1010 Φ1000 × 1050 400 × 1080 350 50-90 75 11 2532 1985 × × 2196
PF1210 Φ1250 × 1050 400 × 1080 350 80-130 110 14 2638 2037 × × 2713
PF1214 Φ1250 × 1400 400 × 1430 350 90-180 132 19 2580 2400 × × 2810
PF1315 Φ1320 × 1500 860 × 1520 350 160-250 200 24 2840 2748 × × 2556
PF1320 Φ1320 × 2000 860 × 2030 500 250-300 300 30 2900 3200 × × 3250

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet produkteve të ndikimit të policëve.
Parimi i punës i policëve të ndikimit
Impakti i policës përfshin ndikimin në shtypjen e materialit. Gjatë punës, rotor i drejtuar nga motori kryen rotacionin me shpejtësi të lartë dhe çekiçi i sheshtë i instaluar në rotor bie në tre pjesë me materialin e futur, më vonë materiali hidhet në pllakën e ndikimit për të realizuar dërrmues përsëri. Me materialin e hedhur vazhdimisht në secilën pllakë të ndikimit, dërrmuese vazhdimisht kryhet në dhomën e goditjes dhe materiali do të shkarkohet kur të arrihet madhësia e kërkuar. Madhësia dhe forma e materialit që do të shkarkohet mund të rregullohen duke rregulluar hendekun midis raftit të ndikimit dhe raftit të rotorit.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: