rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>makinë guri polic>> Crusher Jaw

Jaw Crusher, Shanghai XSM është një pajisje profesionale polic crusher, Jaw Crusher, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Crusher nofulla
nofulla-crusher
Xuanshidërrmues të nofullësjanë përdorur kryesisht për reduktimin e llojeve të ndryshme të gurëve dhe materialeve të petëzuara në zhavorr të mesëm. Materialet që do të shtypen mund të jenë minerale të forta, të mesme dhe të butë, forca e shtypjes e të cilëve duhet të jetë jo më shumë se 320 MPa. Crushers tona nofulla të miratojë hyrje formë V, duke rezultuar në efikasitet të lartë dërrmues. Aktualisht, këto produkte bëhen pajisjet primare shkatërruese në prodhimin e gurit. Ato përdoren gjerësisht në shumë industri, të tilla si minierat, metalurgjia, materiali ndërtimor, hekurudha, ruajtja e ujit, kimikatet, etj.

Performanca dhe karakteristikat e policëve të nofullave

1. Raporti i reduktimit të lartë, rritja e produktivitetit, madhësia uniforme e produkteve të gatshme, fushëveprimi më i gjerë i aplikimit.

2. Struktura e thjeshtë, performanca e qëndrueshme, mirëmbajtja e përshtatshme.

3. Të dy portet e ushqimit dhe shkarkimi janë të rregullueshme, lehtë për të kontrolluar prodhimin.

4. Efiçienca e energjisë, kostoja e ulët e prodhimit, jetë e gjatë shërbimi, eko-miqësore.

Parimi i punës i policëve të nofullave

Boshti i çuditshëm rrotullohet nën veprimin e pajisjes së vozitjes, duke e bërë lëvizjen lart dhe poshtë. Materialet janë thyer në copa të vogla si rezultat i mocionit të përplasjes, squeezing dhe fërkim. Pas kësaj, materialet shkarkohen nga porti i shkarkimit.

Specifikimet teknike të policëve të nofullave

Model Ushqim
hapje
Masat
(Mm)
Max.
Ushqim
Masat
(Mm)
Rregullim
Gama e
Hapja e shkarkimit
(Mm)
kapacitet
(T / h)
Energji elektrike
(KW)
Përmasa dimensionin
(Mm)
peshë
(T)
PE-250 400 × 250 × 400 210 20 80- 5 20- 15 1450 1315 × × 1296 3
PE-400 600 × 400 × 600 350 40 100- 16 65- 30 1700 1732 × × 1653 7.2
PE-500 750 × 500 × 750 425 50 100- 40 110- 55 2035 1921 × × 2000 11
PE-600 900 × 600 × 900 500 65 140- 90 180- 55 75- 2290 2206 × × 2370 16
PE-750 1060 × 750 × 1060 630 80 160- 110 320- 110 2655 2302 × × 3110 29
PE-900 1200 × 900 × 1200 750 100 200- 200 400- 132 3380 2870 × × 3330 54.5
PE-1000 1200 × 1000 × 1200 850 195 260- 220 450- 160 3480 3876 × × 3330 58
PE-1200 1500 × 1200 × 1500 1020 150 330- 400 800- 180 220- 4200 3750 × × 3820 100.9
PEX-250 750 × 250 × 750 210 25 60- 15 30- 22 30- 1667 1545 × × 1020 5
PEX-250 1000 × 250 × 1000 210 25 60- 16 50- 30 37- 1530 1992 × × 1380 7
PEX-250 1200 × 250 × 1200 210 25 60- 20 60- 37 1900 2192 × × 1430 8
PEX-300 1300 × 300 × 1300 250 25 105- 20 90- 75 2720 1950 × × 1600 11

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohetCrusher nofullaprodukteve.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: