rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>Rasti Global>> Shirit magnetik për mbajtjen e qymyrit për shitje në Angli

Shirit magnetik për trajtimin e qymyrit për shitje në Angli, Shanghai XSM është një pajisje profesionale të policëve të xeherorëve, transportues magnetik i valëve për trajtimin e qymyrit për shitje në Angli, pajisje mekanike për shfrytëzim, fabrika për përpunimin e mullinjve të mineraleve. transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Shirit magnetik për transportimin e qymyrit në Angli

Transportues magnetik i valëve për trajtimin e qymyrit

Shirit magnetik për trajtimin e thëngjillit (rrotull magnetike) zakonisht është i përshtatshëm për trajtimin e pastrimit të materialeve pluhur, të grimcuar, të vogël të bllokut dhe riciklimin e hekurit në impiantin e trajtimit të thëngjillit. Përveç kësaj, transmetimi magnetik i daulles mund të parandalojë që makinat dërrmuese, bluarja e makinerive dhe makineritë e ngutshme të jenë të dëmtuara dhe të këputura nga hekuri i hekurit në procesin e përgatitjes së qymyrit. është një profesionist projektuesi trajtimin e qymyrit dhe prodhues të pajisjeve në Kinë. Ajo mund të furnizojë me magnet transmetimin me cilësi të lartë, por çmim të arsyeshëm për klientët.

Parimi i punës së transportuesit magnetik të daulles

Shirit magnetik (daulle magnetike) është bërë nga tuba çeliku me cilësi dhe vlera të larta B të aliazheve të rralla të tokës në një metodë prodhimi të veçantë. Mund të instalohet në një motor të pajisjes së transferimit, kështu që me rripin transportues të formohet një ndarës magnetik. Kur substancat hekuri, të tërhequr nga daulle magnetike, materiale që përmbajnë hekur dhe ndarje materiale, për të siguruar integritetin e pajisjeve dhe sigurinë e produktit.

Karakteristikat e shiritit magnetik të daulles

1. Lehtë për të instaluar dhe i përshtatshëm për të vepruar;

2. Fuqia e shkëlqyer e fushës magnetike në daulle;

3. Nuk ka konsumin e energjisë dhe kursimin e energjisë;

4. Efikasitet të lartë dhe performancë të qëndrueshme.

Shirit magnetik për bartjen e trajtimit të thëngjillit

Impianti i trajtimit të qymyrit është projektuar për të marrë qymyr gjobë. Së pari, materialet e qymyrit të papërpunuar nxirren, transportohen dhe shkarkohen nga njësi të ndryshme të shkarkimit, të cilat varen nga mënyra e transportit si p.sh. linja ajrore, hekurudha, rrugët dhe anija. Dhe hekurudha është mënyra më popullore. Pastaj, do të ketë procesin e para-përgatitjes. Njerëzit do të heqin gangue dhe grimcave të tjera më të mëdha nga lënda e parë për të lejuar që ajo të jetë e përshtatshme për crushers, polic nofulla, polic kon, polic crusher. Zakonisht do të ketë një ndarës de-hekuri në transportuesin e rripit për të pasur një hekur para heqjes. Dhe pastaj qymyri do të futet në polic, polic nofulla, polic çekan, polic ndikim, dhe kon polic, dhe kështu me radhë që të ketë dërrmuese fillore dhe të mesme. Në proces, qymyr do të transferohet nga transportuesi rrip, dhe një pas dërrmues, ajo do të përcillet në mulli topin ose mulli vertikale që të ketë dërrmues të mëtejshëm. Me qëllim të mbrojtjes së mullirit nga dëmtimi dhe abradimi i hekurit në procesin e përgatitjes së qymyrit, do të përdoret shiritat magnetik të daulleve për të hequr hekurin. Me këtë metodë të përdorur, crusher dhe mulli do të mbijetojë jetë të gjatë. Pastaj pas ndarjes, ajo do të marrë qymyr gjobë.

Prodhuesi i pajisjeve të impiantit të trajtimit të qymyrit

është një prodhues i shkëlqyer i trajtimit të impianteve të thëngjillit në Kinë. Ai furnizon plesht, vibruese ushqyes, vibruese ekran, qymyr polic nofulla, polic ndikim qymyr, qymyr kon polic, vsi polic dhe mulli bluarje të tilla si MTM, SCM, mulli mTw, mulli topin, mulli vertikale dhe kështu me radhë. Se përveç zhvilluar rishtazi Mobile dërrmues dhe shqyrtimit bimë për qymyr është aplikuar mbi vende 130 të tilla si India, Afrika e Jugut, Mongolia, Malajzia dhe vende të tjera.

Shirit magnetik për transportimin e qymyrit në Angli

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: