rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>aplikacionet>> Makineritë e lageshtit AGGREGATE

Makineritë e lageshtit AGGREGATE Lëndë drusore, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher, SAND AGGREGATE larje MAKINERIA BIMĖVE, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesin e minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Makineritë e lageshtit AGGREGATE
Makineritë e lageshtit AGGREGATE

Përdorimi dhe aplikimi i makinës së larjes së rërës

Makinë me rërë rërë XSD është një pajisje me larës të rërës me efikasitet të lartë duke adoptuar strukturë të ngjashme me rrota, e cila punon me makinë që prodhon rërë. Mund të lajë pluhurin e gurëve dhe papastërtitë nga rëra e përzier e bërë nga makina që prodhon rërë, gjë që mund të përmirësojë cilësinë e rërës. Rondele e rërës përdoret gjerësisht në larjen, klasifikimin dhe dehidratimin në industrinë e fabrikave të gurit, sheshit të ndërtimit dhe rërës kuarc në fabrikën e xhamit.
Rondele e rërës XL Series përdoret për larjen, ndarjen dhe pastrimin e rërës në ndërtimin e rrugës me shpejtësi të lartë, hekurudhave me shpejtësi të lartë, projekt hidroelektrik, punëve publike dhe kështu me radhë.

Makinë larëse të rërës
1. Efikasitet të lartë, strukturë të arsyeshme, kapacitet të lartë dhe konsumim të ulët
2. Pajisja mbajtëse e vozitësit të helikës është e ndarë nga uji dhe materialet në ujë, gjë që mbron në masë të madhe mbajtjen nga rrahja, ndotësit.
3. Krahasuar me makinën larëse me rërë spirale, humbja e rërës dhe pluhurit të mesëm dhe të hollë minimizohet dhe shkalla dhe pastërtia mund të plotësojnë standardin e kërkuar
4. Makina larëse e rërës është me jetë të gjatë shërbimi dhe kosto të ulëta të mirëmbajtjes.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: