rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>rondele rere

XSM Shanghai është një fabrikë për prodhimin e pajisjeve të minierave të prodhuesve të pajisjeve profesionale në Kinë, nëse keni ndonjë nevojë në internet, klikoni në ikonën e duhur të ikonës, stafi ynë teknik do të bazohet në pajisjet tuaja të minierave të minierave për t'ju siguruar me më të përshtatshmet për ju.
 • Temat
 • prill
  9
  • Rondele me rrymë spirale

   Rondele me rrymë spirale
   Xuanshi makinë rondele rondele rondele është një lloj i përdorur për larje, kullimit, klasifikimit dhe papastërti fshirjen operacion në metalurgji, materiale ndërtimi, ujë dhe industrinë e energjisë elektrike rërë larje pajisje. I përshtatshëm për larjen e madhësisë së grimcave të imët dhe materialit të granularitetit të trashë. Për shkak të këtyre karakteristikave në shumë industri ka qenë përdorur gjerësisht. Performanca dhe karakteristikat e rondele me rrymën spirale: 1. Strukturë e thjeshtë, pastrim i nivelit të lartë, konsumi i ulët i energjisë. 2. Shumë modele ... lexo më shumë ...
  • prill
   9
   • Rrotullues rruge rruge

    Rrotullues rruge rruge
    Xuanshi rrota rondele rondele është një përdoret për prodhimin e rërës dhe rërë larë natyrisht operacion pjesë e domosdoshme e pajisjeve. Kjo përdoret kryesisht në ndërtim, bimë agregate, fabrikë xhami, stacione energjie, digë betoni dhe shumë industri të tjera. Është e vogël, humbja e rërës më të vogël, shpejtësia e pastrimit etj. Nivelet e larta të shpejtësisë së përpunimit të pastër dhe të lartë për ta bërë atë gjithnjë e më shumë të përdorur në pastrimin, klasifikimin, dehidratimin dhe llojet e tjera të industrisë së rërës së sistemit. Rrota e rrotave të rondele dhe ... lexo më shumë ...
   • prill
    5
    • Makinë larëse me rërë me shumicë

     Makinë larëse me rërë me shumicë
     Hyrje: Siç e dimë të gjithë, nevojiten gjithnjë e më shumë ndërtesa për të plotësuar kërkesat e zhvillimit. Padyshim që rëra e pastër luan një rol të madh në procesin e ndërtimit. Si të marrësh rërën e dëshiruar është pika kryesore për tregtarët. do të ofrojë makinerinë larëse të rërës me shumicë për të plotësuar nevojat e prodhimit. Makinë larëse efikase rërë e seri XSD është një lloj pajisje pastrimi të nivelit të avancuar ndërkombëtare për fishekë rërë dhe skorje, të zhvilluara në ba ... lexo më shumë ...
    • prill
     3
     • Makinë larëse me rërë LXS Series

      Makinë larëse me rërë LXS Series
      LXS Series rërë Washing Machine Hyrje vidhos rërë makinë larëse është përdorur kryesisht për përpunimin e rërës, fabrika elektrike pol, ndërtimin e vendit të punës dhe digave konkrete, rërë të ndryshme klasifikimin dhe dewatering. Kjo rondele e rrotullon pranon pjerrësinë e 15, nën vaskën e ujit, tre pllaka gërmuan nga pishina e sedimentit, kokën e vidhos është zhytur në këtë pishinë, vidha është drejtuar nga motor elektrik përmes reducer që rrotullohet vazhdimisht, uji i freskët ushqehet nga pjatë poroze në fund të sedi ... lexo më shumë ...
     • prill
      3
      • Makinë larëse me rërë XSD Series

       Makinë larëse me rërë XSD Series
       Makinë larëse të rërës Hyrje është një furnizues profesional i rrobave për larje me rërë. Makina larëse rërë XSD është një lloj pajisje pastrimi me teknologji të nivelit të përparuar ndërkombëtar për fishekë rërë dhe shllak, është zhvilluar në bazë të futjes së teknologjisë së jashtme të shquar të të njëjtit lloj produkti. Makinë larëse me rërë përdoret gjerësisht për pastrimin e materialeve në industritë e mëposhtme: gurore, minerale, materiale ndërtimi, transport, industri kimike, pastrues uji ... lexo më shumë ...