rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>mulli bluarje>> Ball Mill

Ball Mulli, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher ore, Ball Mill, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi minierave, e para transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Ball Mill-

Mulli me top është një material i ri që grumbullon mjete dërrmuese. Xuanshi mulli topin të përshtatshme për të thatë dhe të lagur bluarje të materialeve të ndryshme minerale. Aktualisht, ajo ka qenë përdorur gjerësisht në shumë industri, të tilla si çimento, refractories, produktet Portland, materiale të reja të ndërtimit, pleh, metali hekuri, metaleve nonferrous, qelqi, qeramika, etj Mulli topin Xuanshi për të përmirësuar efikasitetin e punës dhe rritjen e përfitimit të ndërmarrjeve është një shpatë e domosdoshme.

Performanca e Ball Mill dhe karakteristikat

1. Struktura e thjeshtë, mirëmbajtja e përshtatëshme, kapaciteti i lartë.
2.Easy instalimi, funksionimin e vazhdueshëm të gjatë.
3. Pjesët që përdoren janë rezistente ndaj veshin, me një jetë të gjatë.

Specifikimet e Ball Mill

Model Max. Madhësia e ushqimit
(Mm)
Madhësia e prodhimit
(Mm)
Ngarkesa e topit
(T)
Shpejtësi rrotulluese
(R / min)
Motor Fuqia
(KW)
kapacitet
(T / h)
peshë
(Kg)
Φ900 × 1800 ≤15 0.075-0.89 1.9 37 15 0.5-2 3400
Φ900 × 2100 ≤15 0.075-0.4 2.3 37 18.5 0.4-2 3900
Φ1200 × 2000 ≤25 0.075-0.4 3.85 35 30 1.1-2.5 7780
Φ1200 × 2400 ≤25 0.075-0.4 4.6 35 30 1.3-3.2 8650
Φ1200 × 2800 ≤25 0.075-0.4 5.4 35 37 1.5-3.7 10020
Φ1200 × 4500 ≤25 0.075-0.4 8.6 35 45 2.7-6.79 14000
Φ1500 × 3000 ≤25 0.047-0.4 9 29 75 3.3-8.2 14122
Φ1500 × 3500 ≤25 0.047-0.4 10.5 29 75 3.3-8.5 15636
Φ1500 × 4500 ≤25 0.047-0.4 13.5 29 90 4.5-12 20000
Φ1500 × 5700 ≤25 0.047-0.4 17 29 110 2.6-14 25000
Φ1830 × 3000 ≤25 0.047-0.4 13.5 24 135 4-15 28000
Φ1830 × 4500 ≤25 0.047-0.4 20 24 155 4-19 32000
Φ1830 × 7000 ≤25 0.047-0.4 31.5 24 210 6-22 37500
Φ2100 × 3000 ≤25 0.075-0.4 18 22 210 6.4-28 40790
Φ2100 × 3600 ≤25 0.047-0.4 21.5 22 210 7.6-28 43454
Φ2200 × 3600 ≤25 0.047-0.4 25 20.7 245 5.2-32 44000
Φ2200 × 7000 ≤25 0.047-0.4 46 20.7 380 15-38 54000
Φ2400 × 3600 ≤25 0.047-0.4 28 19 320 8-60 47000
Φ2400 × 4500 ≤25 0.047-0.4 35 19 380 8.5-60 65000
Φ2700 × 4000 ≤25 0.047-0.4 40 20.7 400 12-80 94000
Φ2700 × 4500 ≤25 0.047-0.4 48 20.7 430 12-90 102000
Φ3200 × 4500 ≤25 0.047-0.4 65 18 800 Sipas
kushtet e procesit
137000

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet produkteve të mullirit.

Parimi i punës i Ball Mill

Mulli i topit është një pajisje rrotulluese me tuba horizontale, me dy koshë të stokut. Ajo është e llojit të rrjetit dhe është e drejtuar me shpejtësi. Materialet dërgohen spirally dhe në mënyrë të barabartë në bin e parë të aksioneve përgjatë boshtit të zbrazët nga pajisja ushqyerit. Bari i stokut ka shkallë të shkallës ose shkallë të valëzuar, dhe ka topa çeliku me specifikime të ndryshme. Rezervuari i rradhës shkakton forcë centrifugale. Nën funksionin e forcës centrifugale, topi i çelikut është transportuar në një lartësi të caktuar dhe bie mbi materialet për bluarje. Pasi u grinded vrazhdë në bin e parë të aksioneve, materialet pastaj hyjnë në bin e dytë të aksioneve (me top çeliku dhe shkallë) për bluarje të mëtejshme. Së fundmi, pluhuri derdhet nga pllaka e rrjetës për të përfunduar rëndësinë.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: