rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>Ushqyes Dhe ekran vibruese>> Transportues rrip në Indonezi

Shirit transportues në Indonezi, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher, transportues rrip në Indonezi, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet manufacturers.Ore procesit të minierave, e parë transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Fiks-Belt-transportues

Transportuesi i brezit Hyrje:

Me minerale të bollshme, industria minerare e Indonezisë zhvillohet shpejt dhe luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin social dhe ekonomik. Transportuesi i rripave në Indonezi luan një rol të rëndësishëm në industrinë minerare. Shiritat përbëhen nga pjesë standarde, të cilat janë të avancuara dhe të thjeshta në strukturë, të lehtë për t'u ruajtur. Pajisjet tona vibruese janë të adaptueshme për impiantet dërrmuese stacionare dhe mobile. Ato përdoren gjerësisht në industrinë e minierave, metalurgjisë dhe qymyrgurit për të transferuar materiale të rërës ose grumbull ose materiale të paketuara. Sipas pajisjeve të ndryshme të transferimit, sistemi i transferimit mund të jetë një në mënyrë të pavarur ose multi-transportues ose i kombinuar me pajisje të tjera të transferimit.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

Transportuesit e rripave të prodhuara nga mund të operohen në situatën e temperaturës duke filluar nga -20 ℃ në + 40 ℃. Temperatura e materialit të transferuar nga ky transportues rrip duhet të jetë më i ulët se 50 ℃. Llojet e rripit të prodhuara nga SJLC janë si më poshtë:

Ndarë nga Metoda e Drejtimit:

  • STD-Mekanike Drive: Është drejtuar nga reducer cyclical zinxhir (me motor në natyrë) dhe mekanizëm zinxhir-drive;
  • STDJ Ⅱ Seria Mekanike Drive. Ajo miraton mekanizmin me kokë poshtë dhe rripin me makinë;
  • Seria STD-Elektrike e Rotorit Është e drejtuar nga rotori elektrik.

Ndarë nga Metodat e Instalimit:

  • Seria fikse: Është instaluar drejtpërdrejt në themel;
  • SDY-Portable Series: Mund të lëvizet lehtësisht dhe lirshëm dhe kapaciteti mund të rregullohet.

Ndarë nga Strukturat:

  • Shiritat e rripave të prodhuara nga SJLC kanë tre struktura të ndryshme.
  • U-rrjedhin;
  • Frame;
  • demet;

SHËNIM:

Ekzistojnë dy lloje transportuesish, të pajisur me një vendkalim riparimi, ndërsa tjetri pa. Kur urdhëron makinën, klientët duhet të na japin udhëzime të qarta.

Të dhëna Teknike të Transportuesit të Brezit:

Gjerësia e rripit (mm) Gjatësia e brezit (m) / Fuqia (Kw) Shpejtësia e rripit (m / S) Kapaciteti (t / h)
400 ≤12 / 1.5 12 ~ 20 / 2.2 20 ~ 25 / 3 0.8 2.0 ~ 40 80 ~
500 ≤12 / 3 12 ~ 30 / 4 20 ~ 30 / 5.5 0.8 2.0 ~ 78 191 ~
650 ≤12 / 4 12 ~ 20 / 5.5 20 ~ 30 / 7.5 0.8 2.0 ~ 131 323 ~
800 ≤10 / 4 10 ~ 15 / 5.5 15 ~ 25 / 7.5 1.0 2.0 ~ 278 546 ~
1000 ≤10 / 5.5 10 ~ 20 / 7.5 20 ~ 25 / 11 1.0 2.0 ~ 435 853 ~
1200 ≤10 / 7.5 10 ~ 20 / 11 20 ~ 25 / 15 1.0 2.0 ~ 655 1284 ~

Prodhuesi i rripave të rripave në Indonezi:

Shanghai Company është prodhues profesional rrip transportieri në mbarë botën. Pajisjet e kualitetit të lartë u ofrohen klientëve në mbarë botën sidomos rrip transportieri në Indonezi luan rol jetësor në procesin e minierave. Përveç kësaj, shërbimi i vëmendshëm u ofrohet gjithashtu të gjithë konsumatorëve. gjithmonë ju vë përpara dhe ju mban përpara.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: