rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>makinë guri polic>> Hidraulike Cone Crusher

Hidraulike Cone Crusher, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher ore, Hidraulike Cone Crusher, pajisje mekanizëm beneficiation, ore mulliri pajisjet prodhuesit. Procesi minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Crusher hidraulike kon, makineritë e shkatërrimit të gurit, është një nga policët më të përdorur të gurit. Prodhimi Xuanshi i policit të konusit hidraulik është i ngjashëm me një shkelës gërmues, por ka më pak hapësirë ​​dërrmuese dhe një zonë paralele midis zonës së thyer. Crusher Xuanshi hidraulike kon është përdorur zakonisht për ngurtësinë e vështirë të vështirë të mesme ore të thyer dhe shkëmb. Për shkak të punueshmërisë së besueshme, produktivitetit të lartë, të lehtë për t'u përshtatur dhe kosto të ulët operative, kon polic tonë hidraulik, në shumë industri, si metalurgji, ndërtimi, ndërtimi i rrugëve, industria kimike ka aplikim shumë të mirë. Si prodhues i njohur i makinerive dhe furnizuesit të dërrmues në Kinë, ne jo vetëm prodhimin e polic kon hidraulike, dhe ka shumë lloje të tjera të polic kon hidraulike për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme.

Karakteristikat dhe Avantazhet Teknike:

Seria HP e Crusher me hidraulik me efikasitet të lartë ka një performancë më të mirë krahasuar me kon policin e konusit dhe Crusher të përbashkët Hidraulik Cone:

1. Raporti i lartë dërrmues dhe efikasiteti i prodhimit.
- Lidhja e shpejtësisë më të lartë të kthesës dhe goditjes e bën fuqinë nominale dhe kapacitetin kalimtar të përmirësohet në masë të madhe dhe raporti i dërrmues dhe kapaciteti është rritur.

2. Më pak shpenzime rezervë dhe kosto të ulët të operimit.
- Parimi i avancuar i dërrmueseve dhe të dhënat teknike, operimi i besueshëm dhe kostoja e ulët e operimit. Të gjitha pjesët e policëve kanë mbrojtje kundër veshjes, gjë që mund të bëjë që koha e përdorimit të pjesëve të këmbimit të rritet me 30% dhe kostoja e mirëmbajtjes zvogëlohet në nivelin më të ulët. Crusher shmang disavantazhet e polic ndikimit si raport mesatar mesatar dërrmues, konsum të madh të energjisë, konsumuarit të shpejtë të goditje bar, pllakë ndikim dhe bordi rreshtim.

3. Ndërmjet shtresës së presionit të dërrmues dhe formës së produktit më të mirë të përfunduar.
- Crusher miraton midis shtresës presion parimin e dërrmues dhe shpejtësi të përshtatshme kthese, jo parimin tradicional grimcave të vetme dërrmuese. Gryka e posaçme dërrmuese mund të bëjë që policët të shtypin materialet në mënyrë selektive, kështu që proporcioni i produktit të mirë dhe produkti me formë kub është rritur ndjeshëm dhe produkti i madhësisë së grumbullit është zvogëluar në një masë të madhe.

4. Mbrojtja hidraulike dhe pastrimi i kavitetit hidraulik, automatizimi i lartë dhe më pak ndalimi i prodhimit dhe riparimit të kohës.
- Hapja e shkarkimit është rregulluar me anë të pajisjes hidraulike dhe mbrojtja nga mbingarkesa e bën punën e policëve të rritet në masë të madhe, mirëmbajtja dhe operimi janë më të lehta, koha e riparimit është më e shkurtër; metali i dyfishtë që liron venë hidraulike e bën pllakën të kalojë nëpër zgavrën dërrmuese; polic mund të shkarkojë materialin automatikisht kur pajisja hidraulike punon nën kushte të kalimit të hekurit dhe mbingarkimit të menjëhershëm, kështu që nuk ka probleme me ndalimin e policisë për të shkarkuar materialin me dorë.

5. Vajosja e hollë e naftës e rrit kohën e jetës.
- Dizajni unik i sistemit të vajosjes së hollë të vajit zgjat kohën e jetës së policit, performanca e lartë dhe labirinti jo i prekshëm i papërshkueshëm nga ajri bllokojnë pluhurin dhe largojnë çrregullimet e zakonshme si përzierja e vajit dhe ujit në kon policin e konëve.

6. Grykë të ndryshme dërrmues.
- Ajo ka nevojë vetëm për ndryshimin e bordit të fiksuar të konëve dhe të bordit të pllakëzës së lëvizshme të konit; , lloji i zgavrës së dërrmuesit mund të ndryshohet nga zgavra standarde e trashë deri në zgavrën e gjobës të kokës së shkurtë, e cila mund të plotësojë lloje të ndryshme të kërkesave.

7. Mirëmbajtje dhe operim i lehtë.
- të gjitha pjesët e serisë HP të konusit të konusit mund të montohen, çmontohen dhe riparohen nga pjesa e sipërme dhe anësore, duke përfshirë konin fiks dhe konin e lëvizshëm. Nëse ndryshoni, nuk keni nevojë të çmontoni trupin e policëve dhe të lidhni bulonat. Motor hidraulik bën punën e policëve më të mirë.

8. Crusher mund të ofrojë klientëve kapacitet më të madh, formë më të mirë produktesh dhe operim të lehtë.

Specifikimet Teknike të Crusher Cone Hidraulike

Model Max. Madhësia e Feed
(Mm)
Min. Pastrimi i Shkarkimit
(Mm)
Shpejtësia e rrotullimit
(R / m)
Pluhur
(KW)
Prodhimtari
10 13 16 19 22 25 38 51
SX108 (C) 162 13 615-660 90-110 85 105 140 160 185 245
SX108 (M) 178 10 70 80 95 125 140 160
SX108 (SH) 70 8 60 70 75 100
SX118 (C) 184 13 610-650 110-132 120 140 160 190 210 275
SX118 (M) 135 10 105 115 125 140 175 185
SX118 (SH) 95 10 85 110 115 145
SX128 (C) 210 16 550-630 132-160 160 190 210 240 325 410
SX128 (M) 160 13 120 150 170 200 220
SX128 (SH) 110 10 95 120 155 170
SX138 (C) 225 19 185-220 210 230 270 345 440
SX138 (M) 170 16 165 190 210 230
SX138SH) 125 13 160 200 220 240
SX158 (C) 240 22 250 280 315 420 535
SX158 (M) 190 19 225 250 280 335
SX158 (SH) 140 13 190 220 245 265 290
SX168 (C) 270 22 250-300 345 410 550 690
SX168 (M) 210 16 240 280 315 345
SX168 (SH) 150 13 195 235 280 360

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet polic konus hidraulike produkteve.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: