rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>makinë përfitimi>> Ndarës magnetik

Separator Magnetik, Shanghai XSM është një pajisje profesionale crusher, separator magnetik, pajisje mekanike beneficiation, prodhuesit ore ore mulliri. Procesi i minierave, i pari transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

magnetike-ndarës

Ndarës magnetik për madhësi grimce më pak se 3mm magnetit, pyrrhotite, ilmenite dhe materialeve të tjera, ndarjen e lagur magnetike, por gjithashtu për qymyr, minerale jo-metalike, materialeve të ndërtimit dhe materialeve të tjera përveç hekurit work.Available rrymës, gjysmë-refluks, refluks tipit dhe forma të tjera të ndarësit magnetik, forca e fushës magnetike sipërfaqësore të cilindrit mund të prodhohet sipas përdorimit aktual të veçantë.

Parimi i punës i ndarësit magnetik

Kur slurri derdhet në lug përmes rezervuarit të ushqyerit të lëndëve të para, grimcat e lirshme të xeherorëve futen në zonën e ushqimit të ngrirjes së lugit nën rrjedhën e ujit të ujit të ngrirë. Me efekt magnetike në terren, grimca magnetike të marrë së bashku dhe të formojnë në "masë magnetike" ose "lidhëse magnetike", e cila është zhytur në cilindër nën forece magnetike, kur ajo lëviz drejt polit magnetik. Për shkak se polarizimit të pol magnetike është e predispozuar alternatedly përgjatë drejtimit të rrotullimit të cilindrit dhe të mbetet e pandryshuar në punë, gangue dhe minerale të tjera jo-magnetike në mesin e "masës magnetike" ose "lidhjes magnetike" bie kur cilindër rotates.Then e "masë magnetike" ose "lidhja magnetike" e zhytur në sipërfaqen e cilindrit del si koncentrat i mineraleve. Pastaj koncentrohen ore është shkarkuar në koncentrat koritë nën nën Waterflow e ore-shkarkimin hosepipe, kur ajo lëviz në sistemin margjinale magnetike me fuqi më të ulët magnetike përgjatë rrotullimit cilindër. Dhe mineralet jo magnetike ose të dobëta magnetike që mbeten në slurri shkarkohen nga lug, i cili quhet gangue.

Performanca magnetike e ndarjes dhe karakteristikat

1.Shuma e ajrosjes mund të rritet ose reduktohet sipas kërkesës aktuale
2. Pajisja për përzierje mekanike nuk thith ajrin, prandaj rotori rrotullohet ngadalë, duke rezultuar në ulje të statorit të rotorit, jetëgjatësi dhe konsum më të ulët të energjisë
3.Pasi forca përzierëse nuk është shumë e fortë, makina e flotacioneve nuk do të shkaktojë pelitizim gjatë operimit dhe sipërfaqja e mineraleve është e qëndrueshme.

Specifikimet e ndarësit magnetik

Model

Dimensioni i Shellit
(Mm)

Shpejtësia e rrotullimit të Shellit (r / min)

kapacitet
(T / h)

pushtet
(KW)

peshë
(Kg)

diametër

Gjatësi

CTB612

600

1200

40

10-20

1.5

1445

CTB618

600

1800

35

18-35

2.2

1655

CTB712

750

1200

35

12-30

3

1682

CTB718

750

1800

35

20-45

3

1992

CTB918

900

1800

27

28-60

4

3162

CTB921

900

2100

27

45-60

4

3475

CTB924

900

2400

27

38-80

4

3887

CTB1018

1050

1800

22

36-72

4

3801

CTB1021

1050

2100

22

45-88

5.5

4095

CTB1024

1050

2400

20

52-100

5.5

4319

CTB1030

1050

3000

22

64-105

7.5

4976

CTB1218

1200

1800

19

55-95

7.5

5263

CTB1224

1200

2400

19

65-110

7.5

5927

CTB1230

1200

3000

19

85-120

7.5

6325

CTB1530

1500

3000

16

95-160

11

9665

CTB1540

1500

4000

16

120-190

11

9871

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: