rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>mulli bluarje>> Raymond Mill

Raymond Mill, Shanghai XSM është një pajisje profesionale e policëve të mineraleve, Raymond Mill, pajisje mekanike për shfrytëzim, prodhim i pajisjeve të mullirit të mineraleve. transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

Raymond-mulli

Nga kompania prodhon Mulli Raymond të përshtatshme për miniera, industri kimike, materiale ndërtimi, metalurgji dhe fusha të tjera të bluarjes. Ajo mund të mulli kuarc, feldspat, calcite, talk, barit, fluorite, toka të rralla, mermer, qeramikë, boksit, ore mangan, mineral hekuri, bakër, burimet e fosforit ore, departamentin e saj të brendshëm të ngurtësisë më pak se shtatë gradë dhe ujë më pak se 6 %. Madhësia përfundimtare mund të kontrollohet në 0.044 mm deri në 0.125 mm në mes, sepse ajo ka këto karakteristika me rrjetë 100 ~ 325 rrjetë të krahasueshme.

Karakteristikat e Raymond Mill:

1. Është struktura solide, mbulon sipërfaqen e vogël, është një sistem i pavarur produktiv nga materiali primar deri te pluhuri përfundimtar.
2. Fineja e pluhurit përfundimtar është e shpërndarë, 99% e tyre mund të kalojnë nëpër ekran, makina të tjera të bluarjes janë të vështira për tu afruar.
3. Pajisjet e pranimit të mullirit Raymond miratojnë rastin e mbyllur të ingranazhit dhe rrotullën, konvergjencë të qëndrueshme dhe punë të besueshme.
4. Pjesë e rëndësishme të miratojë çeliku me cilësi të lartë, prova abrazion të miratojë materiale me cilësi të lartë abrasion, makinë të gjithë kanë një konsum të lartë dhe të ketë një punë të besueshme.
5. Sistemi i saj elektrik miraton kontrollin e përqëndruar, punëtoria mund të realizojë punë dhe mirëmbajtje të njerëzve, etj.

Specifikimet e Raymond Mill:

Tipi Rul ring Max.
Madhësia e ushqyerjes (mm)
Madhësia e përfunduar
(Mm)
Pluhur Motorik kryesor
(KW)
sasi dimension
(Mm)
lartësi
(Mm)
Diametri i brendshëm (mm) lartësi
(Mm)
3R2115 3 210 150 630 150 15 0.44-0.165 15
3R2615 3 260 150 780 150 15-20 0.44-0.165 18.5
3R2715 3 270 140 830 140 15-20 0.44-0.165 22
3R3016 3 300 160 880 160 15-20 0.44-0.165 30
4R3216 4 320 160 970 160 20-25 0.44-0.165 37

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet produkteve të mullirit raymond.

Parimi i punës i Raymond Mill:

Së pari, lënda e parë është grimcuar nga policët e nofullës në madhësinë e kërkuar, pastaj ngritur në një plesht nga i cili materiali është transportuar përmes ushqyesit vibrues elektro-magnetik në mënyrë të barabartë dhe të vazhdueshme në dhomën e grirës për përpunimin e pluhurit. Rollers lëkunden nga jashtë për të shtypur unazën për shkak të forcës centrifugale dhe lopata ngre materialet, dërgoni në mes midis unazës dhe rulëve për të kryer grinding.After grinding, materialet e përafërt do të riciklohen nga ajri nga tifoz kthehet në dhomën e rëndë për regrudimin dhe pluhurat gjobë shpërthejnë në ciklon dhe derdhen përmes tubit të prodhimit të pluhurit si produkte përfundimtare.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: