rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>makinë guri polic>> Crusher Pranvera Cone

Crusher Pranvera Cone, Shanghai XSM është një pajisje profesionale polic crusher, Crusher Pranvera Cone, pajisje mekanike beneficiation, përpunimit të pajisjeve të minierave ore. Minierave ore, e para transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

sustë-kon-crusher

Crusher Pranvera Cone përdoret gjerësisht në industrinë metalurgjike, industrinë e materialeve të ndërtimit, industrinë e ndërtimit, industrinë kimike dhe industrinë e silikatave, të aplikueshme për të shtypur lloje të ndryshme të xeheve dhe shkëmbinjve me fortësi të mesme ose të mesme të mesme dhe kon polic është me raport të madh dërrmues, efikasitet të lartë, , kosto e ulët, rregullim i lehtë dhe i përdorur ekonomikisht etj. Përzgjedhja e arsyeshme e pjesëve dhe dizenjimi strukturor zgjasin jetën e përdorimit të dërrmuesave dhe produktet përfundimtare të madhësisë së grimcave të njëtrajtshme pakësojnë ngarkesën e ciklit, polic të mesëm deri në madhësi, sistemi i qartë i zgavrës, zvogëlon joproduktive dhe lloje të ndryshme të kavitetit të policëve për t'iu përshtatur më mirë nevojave të përdoruesve.
Crusher Cone Crusher Avantazhet dhe tiparet:
Produktivitet të lartë; cilesi e larte;
Koha e ndalimit të makinës;
Mirëmbajtje e lehtë dhe kosto e humbur;
Aftësi shkatërrimtare unike në thërrmimin primar, sekondar dhe terciar.

Parametrat Kryesorë Teknikë të Crusher Cone Pranvera

Model Lëvizja e diametrit të konit
(Mm)
Madhësia e hapjes së ushqimit
(Mm)
Shkarkimi i madhësisë së hapjes
(Mm)
Max. Madhësia e ushqimit
(Mm)
kapacitet
(Mm)
Shpejtësi Rrotulluese e Ekscentrike
(R / min)
Pluhur Motor elektrik
(KW)
Mbi Dimensionin
(Mm)
FAC-600 600 75 12-25 65 12-25 356 30 2800 * 1300 * 1700
PYD-600 40 2-13 35 5-23
FAC-900 900 135 15-50 115 50-90 333 55 3050 * 1640 * 2350
PYZ-900 70 5-20 60 20-65
PYD900 50 3-13 50 15-50
FAC-1200 1200 170 20-50 145 110-168 300 110 4152 * 2300 * 2980
PYZ-1200 115 8-25 100 42-135
PYD-1200 60 3-15 50 18-105
FAC-1750 1750 250 25-50 215 280-480 245 160 6020 * 2948 * 4190
PYZ-1750 215 10-30 185 115-320
PYD-1750 100 5-15 85 75-230
PYD-2200 2200 350 30-60 300 590-1000 220 260-280 7705 * 3432 * 4842
PYZ-2200 275 10-30 230 200-580
PYD-2200 130 5-15 100 120-370

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet produkteve të policëve të konëve të kon.
Parimi i punës i policës së pllakës së konteinerit:
Gjatë përdorimit, motori i drejton predhat e boshtit të çuditshëm për të rrotulluar nëpër një bosht horizontal dhe një palë veshje me kokë. Boshti i devijimit të konit lëkundet me forcën e guaskës së çiklistit në mënyrë që sipërfaqja e murit dërrmuese është afër murit të rrotullës së mortajave herë pas here. Në këtë mënyrë, xeheroret dhe shkëmbinjtë do të shtypen dhe të shtrembërohen dhe të shtypen.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: