rërë bërë makinë

Crusher Tanzani>>Ushqyes Dhe ekran vibruese>> Ushqyes vibruese

Ushqyes me vibrim, Shanghai XSM është një pajisje profesionale e policëve të mineraleve, ushqyesve me vibrime, pajisjeve të dobësimit mekanik, prodhuesve të pajisjeve të mullirit të mineraleve. transportues rrip, vibruese ushqyes, orari i pajisjeve të transportuesit dërguar në polic nofulla, polic ndikim, polic hidraulike është një mineral dërrmues i papërpunuar, dhe i dyti nga a grykëderdhës i vogël, polic çekan shqyrtimi i tretë dërrmues i seksionit të dytë nga vibruese ekran plotësojnë specifikimet standarde të xeherorit transportohen në Mulli topin, mulli ultrafine trajtim terciar me ore nga ndarësit magnetikë, makinë flotationmineral zgjedhin një shumëllojshmëri të nevojave. Sigurisht, kjo është vetëm një përpunim i përgjithshëm mineral, Shanghai XSM bazuar në llojin tuaj të minierës që pajisjet tuaja të minave që ju përshtatet më mirë, Nëse keni ndonjë pyetje, ne jemi të mirëpritur të na kontaktoni ose klikoni në të djathtë anën e ikonës së linjës, stafi ynë teknik do t'ju japë një përgjigje të hollësishme. getprice

vibruese-ushqyes

Xunashi vibruese ushqyes është një lloj pajisje lineare për ushqimin e drejtimit. Është projektuar dhe prodhuar për të ofruar në mënyrë të vazhdueshme dhe sasiore materialet e blloqeve, grimcave dhe pluhurat nga depoja ose pleshtat tek pajisja marrëse. Ndërkohë, mund të kompletojë shfaqjen e materialeve. Prodhuar nga çeliku i shkëlqyeshëm nga Baosteel, ushqyesja jonë vibruese është rezistente ndaj veshin, me performancë të besueshme dhe jetë të gjatë.

Performanca dhe karakteristikat e ushqyesve vibruese:

1. Lidhje me shufra saldimi rezistente, katër-pranverë për të mbështetur kornizën e përgjithshme, duke siguruar dridhje të qëndrueshme dhe funksionim të besueshëm
2. Makina mund të realizojë rregullimin gradual të kapacitetit të ushqimit përmes motorit me shpejtësi të ndryshueshme.
3. Bar i projektuar posaçërisht përdoret për të eliminuar bllokimin material për efekt të zgjerimit të ekranit.

Specifikimet e ushqyesit vibrues:

Model Madhësia e vështirë
(Mm)
Max. Madhësia e ushqimit
(Mm)
kapacitet
(T / h)
Motor Fuqia
(KW)
Dimensioni i përgjithshëm
(Mm)
GZD-850 3000 × 850 × 3000 400 80-120 7.5 3110 1800 × × 1600
GZD-960 3800 × 960 × 3800 500 120-210 11 3850 1950 × × 1630
GZD-1100 4200 × 1100 × 4200 580 200-430 15 4400 2050 × × 1660
GZD-1100 4900 × 1100 × 4900 580 280-430 15 5200 2050 × × 1700
GZD-1300 4900 × 1300 × 4900 650 450-600 22 5200 2350 × × 1750

Shënim: Kjo specifikim është vetëm referencë, çdo ndryshim i nënshtrohet produkteve të ushqyesve vibruese.

Parimi i punës i ushqyesit të vibracionit:

Furnizuesi ynë vibruese përbëhet nga ushqyerja me lugë, vibrator, pranverë, motor dhe kështu me radhë. Burimi i dridhjeve të ushqyerjes së materialit është vibrator, i cili përbëhet nga dy boshte të çuditshëm (aktive dhe pasive) dhe palë të ingranazhit. Boshti kryesor është i drejtuar nga motori përmes rripit të V-së, dhe boshti pasiv fillon të rrotullohet përmes aksesimit të ingranazhit të boshtit aktiv. Pastaj boshtet kundër rrotulluese e detyrojnë furnizuesin të dridhet. Nëpërmjet dridhjes, materialet do të kalojnë dhe hidhen në gyp, duke lëvizur përpara, kur materialet kalojnë pjesën e skanimit, pjesët më të vogla do të bien poshtë, duke përfunduar ushqimin dhe ndarjen e materialit.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi kërkesës suaj brenda orëve 24:
(* nënkupton një fushë të kërkuar)
* Produkti që ju nevojitet:
* Emri Juaj:
* Email juaj:
* Shteti:
Telefoni:
Cituar Kërkesa / Komente: